Ford Otosan, ticari araçlarını BASF’ye boyatacak

Ford Otosan, ticari araçlarını BASF’ye boyatacak

Ford Otosan fabrikadaki ticari araçların renklenmesinde BASF ile anlaştı. BASF, Ford Otosan’ın ticari araçlarda kullanacağı baz katkı boyası ve vernik ihtiyacını karşılayacak.

2005 yılından beri ihracat alanında Türkiye’nin ilk 3 şirketi olan Ford Otosan, dünyanın lider kimya şirketi BASF ile anlaştı.

BASF, Ford Otosan ile yaptığı iş birliği kapsamında 2013 yılının başından bu yana şirketin, Kocaeli Türkiye’deki fabrikasına baz kat boya ve vernik sağloyor. Türkiye otomotiv sektörünün lideri olan Ford Otosan, Ford Avrupa’nın ticari araçlar üretim merkezi olarak faaliyet gösteriyor.

BASF, teknik destek sunuyor

BASF, tedarik ettiği boyalara ek olarak, fabrikada görevli saha teknik servis temsilcilerinden oluşan bir ekiple birlikte sorunsuz bir boyama süreci yaşanmasını sağlamak üzere teknik destek sunuyor.

Her iki firmada yapılan anlaşmadan memnun

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Avrupa Kamyon, Otobüs ve Minibüs İşi Yöneticisi Monika Pander, “Ford Otosan ile olan yeni iş birliğimizden memnuniyet duyuyoruz. Ticari araç sektöründe, boya tedarikçilerinin sağlaması gereken kalite ve hizmet standartları yüksektir. Ford Otosan’a her iki alanda da BASF’nin yeterliliğini sunduk” dedi. Tek bileşenli verniğe ek olarak BASF, Türkiye’deki yeni müşterisi için su esaslı baz kat boyalar da sağlıyor. Ford Otosan Boyahane Alan Müdürü Mutlu Aycan ise, yüksek kaliteli ürünler ve hizmetler sağlayan BASF ile çalışmaktan mutlu olduklarını belirtti. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.