FORD Otosan ve ARÜSDER’den işbirliği

FORD Otosan ve ARÜSDER’den işbirliği

FORD Otosan ve ARÜSDER, üstyapı sektörünün üretimde karşılaştığı sorunların aşılması ve sektörde kalitenin daha da arttırılması adına birlikte hareket etme kararı aldı.

FORD Otosan ile Araç ve Araçüstü Ekipman ve İş Makinaları Üreticileri Birliği Derneği (ARÜSDER) sektörde kalitenin arttırılması ve üretimde karşılaşılan problemlerin aşılması için el ele verdi. Ankara’daki merkezinde düzenlenen toplantıda bu işbirliğinin ilk adımı atıldı. Toplantıya; ARÜSDER Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Fırat, Genel Sekreter Seçkin Kesinbaşoğlu ve Proje Yöneticisi Mustafa Gümüş ile Ford Otosan Mühendislik Müdürü Atilla Argat, Kamu ve Özel Satışlar Müdürü Deniz Durmaz, Kamu ve Özel Satışlar Bölge Müdürü İbrahim Metin Ünal, Ford Otokoç Kamu Satış Müdürü Can Atagün, Ürün Geliştirme Müdürü Ömer Kolbudak, Pazarlama Ekip Lideri Bahattin Topçu katıldı.
FORD Otosan, ARÜSDER aracılığıyla tüm sektöre ulaşacak
Yeni dönemde ARÜSDER aracılığıyla tüm sektöre ulaşmak isteyen FORD Otosan, üreticinin karşılaştığı problemleri tek ağızdan dinleyerek sektörel çözümler belirleyecek. ARÜSDER ise bu yeni işbirliği ile üyelerinin standartlarını yükseltirken, yeni eğitim ve istihdam programları planlıyor olacak.
Çalışma komisyonu oluşturuluyor
Toplantıda ARÜSDER ve FORD Otosan temsilcilerinin yer alacağı bir çalışma komisyonunun oluşturulması karara bağlanırken; ARÜSDER, üyelerinin üretimde karşılaştığı sorunları ve çözüm önerilerini belirleyecek. Ayrıca, sektördeki firmaların değişen mevzuatlar konusunda bilgilendirilmesi adına eğitim çalışmaları yapılarak, sektörün nitelikli eleman ihtiyacı için gerekli eğitimler düzenlenecek. www.tasimacilar.com 08.02.2012 / 12:18