Ford Otosan’dan hazır beton firma sürücülerine eğitim

Ford Otosan’dan hazır beton firma sürücülerine eğitim

Ford Otosan tarafından geçtiğimiz yıl devreye alınan Ford Sürüş Akademisi’nde hazır beton firmalarına verilecek özel eğitim başladı.

Ford Otosan, bilinçli sürücüler yetiştirerek yakıt ekonomisi ve sürüş güvenliği sağlamayı, araçları uzun ömürlü kılmayı ve CO2 salımını azaltmayı hedefleyen Akademi’de eğitim vermeye başladı. Şoför, kendisinin ve aracının limitinin farkında oluyor
Emniyetli Sürüş Eğitimi ile sürücülerin trafiğe kapalı alanda yaptığı alıştırmalar sonucu kendilerinin ve kullandıkları aracın limitlerini öğrenmeleri ve farkındalık kazanmaları hedefleniyor. Bu eğitimlere katılan sürücüler, trafikte sürüş sırasında ve şantiyelerde manevra sırasında meydana gelen kazaları önlemeye yönelik beceri ve bilinç kazanıyor.
Ekonomik sürüş eğitimi
Akademi’nin eğitim modüllerinden bir diğeri de Ekonomik Sürüş Eğitimi. Ekonomik Sürüş Eğitimi’nde, müşteriye özel olarak tasarlanan eğitim programları ile teorik ve pratik eğitimler veriliyor. Talebe bağlı olarak filo sahibi şirketlerin kendi sahasında veya rotası üzerinde de verilebilen bu eğitimle yakıt ekonomisi sağlayarak bütçeye ve çevreye katkıda bulunulabilip, verimli sürüş sayesinde CO2 salımı ve çevreye verilen zarar da azaltılabiliyor.
Eğitimin sonunda sertifika
Eğitimlerin ardından ise sürücülere Bronz, Gümüş ve Altın Sürücü sertifikaları veriliyor. Altın Sürücü belgesi sahiplerinin katılabileceği “En İyi Sürücü Yarışması”nın birincisi ise Platin Sürücü belgesiyle ödüllendiriliyor. www.tasimacilar.com 23.02.2012 / 16:22