Ford Trucks Fotoğraf Yarışması Sergisi

Ford Trucks Fotoğraf Yarışması Sergisi

Ford Trucks Sanat Atölyesi çatısı altında gerçekleştirilen "Kamyoncunun Hayatı- Yollar Sizin Gözünüz ile Daha Çekilir Olsun" konulu 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması sergisi; Türkiye'nin en büyük karayolu taşıyıcı kooperatifi olan Eskişehir Taşıyıcılar Koopera

Sergide, 2014 yılında gerçekleşen Ford Trucks Ulusal Fotoğraf Yarışmalarında ödül alan ve sergilenme hakkı kazanan 26 eser yer aldı.

   Kamyon şoförlerinin hayatını; onlarla yaşayarak, onlarla görerek, onları göstererek anlatan, tüm profesyonel ve amatör fotoğraf sanatçılarına açık olan fotoğraf yarışmasının sergisi, kooperatif üyesi şoförler tarafından da ilgi ile karşılandı. Yaptıkları iş nedeniyle genellikle yollarda olan şoförlerin; bu tür faaliyetleri takip etmesi mümkün olamadığından, Ford Trucks gerçekleştirdiği yarışma ile konusu yine kendi hayatları ve çalışma koşulları olan kamyoncuların yanında yer alıyor ve onların hayatlarını, onların kendi yerlerinde fotoğraf kareleri ile kamuoyunun bilgisine sunuyor.   

   Ford Otosan, Ford Trucks Sanat Atölyesi çatısı altında gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı aktiviteler ile kamyoncunun yanında olmaya devam edecek.

ford-trucks4.jpg

ford-trucks3.jpg

ford-trucks6.jpg

ford-trucks5.jpg

ford-trucks2.jpg

ford-trucks1.jpg

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.