Ford Trucks Konya Kent Fuarı’ndaydı

Ford Trucks Konya Kent Fuarı’ndaydı

Ford Trucks, Otokoç Bayisi ile 11-14 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Konya Kent Fuarı’nda 1833 LR 28 mt hidrolik merdivenli itfaiye aracı ile 1833 DC hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama kamyonunu sergiledi.

Yakıt tasarrufu konusunda iddiasını koruyan Ford Trucks modelleri, çöp kamyonu, itfaiye, yol süpürme, kar küreme, tanker, beton mikseri, beton pompası ve daha birçok üst yapıyla uyumlu yeni modelleri ile her türlü kamu ve özel sektör ihtiyacını karşılamayı amaçlıyor.

Zengin opsiyon özellikleri ve uygun işletme maliyetleri sunuyor

Ford Trucks, ağır ticari ürün gamıyla alternatif dingil mesafeleri, çift kabin ve 2+1 yolcu koltuğu gibi birçok zengin opsiyon özellikleri de müşterilerine sunmayı sürdürüyor. Ford Trucks araçları, 120 bin km’ye varan uzun bakım aralığı ile işletme maliyetlerinde de önemli iyileştirmeler sağlıyor. İhtiyaca yönelik güç seçenekleri sunan yeni nesil yerli Ecotorq motorları ile donatılmış Ford Trucks araçlar, yakıt tasarrufu konusunda da iddiasını koruyor.

Her koşula %100 uyum sağlayabilen, ekonomiden anlayan, konforu sonuna kadar hissettiren Yeni Yol Serisi ile Ford Trucks, her kilometrede kar ettirirken, yepyeni ergonomik kabinleri sayesinde her şartta ve yolda maksimum konfor sağlıyor. Standart donanıma dahil edilmiş disk frenler ve entegre motor freni ile de güvenliği sürekli ön planda tutuyor.

Ağır ticari araç pazarının yerli yıldızı Ford Trucks

Satışa sunulduğu pazarların standartlarına uygun olarak Ford Otosan mühendisleri tarafından geliştirilen Ford Trucks modelleri, yurtiçi ve uluslararası taşımacılık ve inşaat alanında faaliyet gösteren müşterilerin beklentilerine uygun olarak; Ford Trucks’ın DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özelliklere sahip olarak üretiliyor. Ford Trucks modelleri, kullanıcısına yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu güncel teknolojilerle bir arada yaşatıyor.

Ford Trucks modelleri 1,1 milyon m2’lik alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretiliyor. Yurtiçinde 30 yetkili satıcı, yurtdışında 20 distribütör ile müşterilere ulaşırken; Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da 50’ye yakın ülkeye ihraç ediliyor. 1.500 kişiye istihdam sağlayan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda aynı zamanda Euro 6 normlarına uygun, çevre dostu Ecotorq motorun üretimi yapılıyor. Türkiye’nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek ağır ticari markası olan Ford Trucks, yüzde 70 yerlilik oranı ile Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlamayı sürdürüyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.