Ford Trucks’tan İBB' 78 adet aktarma aracı

Ford Trucks’tan İBB' 78 adet aktarma aracı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) katı atık aktarma araçları filosu için Eskişehir’de üretilen Ford Trucks marka araçları tercih etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin bir iştiraki olarak kurulan, Türkiye’nin önde gelen çevre yönetim şirketlerinden İSTAÇ’ın açtığı ihaleyi kazanan Ford Trucks, toplam 78 adet atık aktarma aracını 21 Ekim Çarşamba günü İstanbul Kemerburgaz’da düzenlenen törenle teslim etti. Araçların Hizmete Alım Töreni'nde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Genel Sekteri Can Akın Çağlar’ın yanı sıra, Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören ile Ford Trucks Kamu, Özel ve 2. El Satış Müdürü Deniz Durmaz katıldı.

ford-trucks-manset.jpg

Ağır ticari araç pazarının yerli markası Ford Trucks başarılarına devam ediyor

Ford Otosan mühendisleri tarafından geliştirilen Ford Trucks modelleri, müşterilerin beklentilerine uygun olarak; Ford Trucks’ın DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özelliklere sahip olarak üretiliyor. Ford Trucks modelleri, yüksek performans ve düşük yakıt tüketimini konfor ve güncel teknolojilerle bir arada yaşatıyor. Kurulduğu 2015 yılından beri istikrarlı büyüme grafiğini sürdüren Ford Trucks, pandeminin etkileri ile geçen 2020 yılının ilk 9 ayında hedeflerin ve beklentilerin üzerinde bir büyüme yakalamayı başardı. İç pazarda ödüllü çekici F-MAX ile yeni rekorlar kıran Ford Trucks, bu dönemde de kamu kurumlarına,  kamyon ve üstyapı güvencesini bir arada, en hızlı ve güvenilir sunduğu araçlarla kamunun tüm ihtiyaçlarına çözüm sunmaya devam etti.

ford-trucks-ibb.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.