Ford'tan kilometre şampiyonuna ödül

Ford'tan kilometre şampiyonuna ödül

Ford Cargo marka aracı ile 1 milyon 340 bin kilometre yaparak rekora imza atan Seyfettin Eşkin Ford Genel Müdürü Haydar Yenigün tarafından ödüllendirildi.

Bursa'da 2003 yılında deneme aracı olarak aldığı Ford marka aracı ile Aygaz nakliyesi yapan Seyfettin Eşkin 1 milyon 340 bin kilometre yol yaptı. Ford tarafından ödüllendirilen Eşkin'e Ford Cargo hediye bakım çeki ve plaketi Ford Genel Müdürü Haydar Yenigün ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay sundu.


Sahip olduğu 6 aracın tamamının Ford marka olduğunu ifade eden Eşkin, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, araçların sağladığı yakıt ekonomisi ve kullanım rahatlığı ile kendisine getirisinin fazla olduğunu belirtti ve "Ford Cargo'dan çok memnunum bu araçlar bana iyi para kazandırdı" dedi.


Yenigün; "Bu haberler bizi motive ediyor"

Otosan'ın müşterilerine hizmet etmek üzere kurulmuş bir mühendislik ordusu olduğunu ifade eden Genel Müdür Haydar Yenigün ise bu tarz güzel haberlerin kendilerini motive ettiğini belirterek, "Bizler üretim yapıyor ve araçlarımızı müşterilerimize teslim ediyoruz. Müşterilerimizin uzun kilometreler boyunca problem yaşamamış olması ve araçlardan duydukları memnuniyetini gördüğümüz zaman motive oluyoruz. Daha çok çalışmak istiyoruz. Daha çok çalışıp müşterilerimize daha iyi hizmet etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.


Geçen yıl hizmete giren uygulama ile araç teslimi sırasında müşteri ve şoförlere eğitim verildiğini hatırlatan Yenigün, kullanıcıların bilgilendirilerek hem aracın daha verimli kullanılması hem de yakıt ekonomisi konusunda fark yaratmayı amaçladıklarının altını çizdi.

Nurcan GÜNEŞ 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.