FSM Demirbaş Otomotiv Ford Trucks bayiliğini de aldı

FSM Demirbaş Otomotiv Ford Trucks bayiliğini de aldı

BMC ile başlayan süreci Temsa ile devam ettiren FSM Demirbaş Otomotiv, Kasım ayı içinde yaptığı anlaşma ile bu kez Ford ailesinin bünyesinde yerini alıyor.

İstanbul ve Ankara merkezli olarak 2004 yılından bu yana otomotiv sektöründe faaliyet gösteren FSM Demirbaş Otomotiv Kasım 2013 itibariyle yaptığı bayilik sözleşmesiyle Ford Trucks bünyesinde yerini aldı.

FSM Demirbaş 2014 yılında Ford markasıyla Kocaeli’nde

Kocaeli’nde faaliyet göstereceklerini belirten FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş, Ford müşterilerine Satış, Servis, Yedek parça ve 2’inci el’de hizmet vereceklerini söyledi. Mustafa Demirbaş konuyla ilgili olarak “Ford müşterilerine 4S sistemiyle tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için Kocaeli D100 karayolu üzerinde Kartepe mevkiinde faaliyetimize başlıyoruz. Buradaki 13 bin m2’lik arazi üzerine kurulacak olan Ford Trucks 4S tesis yatırımımızı 2014 Haziran ayı gibi bitirmeyi planlıyoruz. Bu önemli yatırımın öncelikle tüm Türkiye’ye, Ford Trucks ailesine, her geçen gün daha da güçlenen otomotiv sektörüne ve sanayinin kalbinin attığı Kocaeli bölgesine hayırlı olmasını dilerim” dedi. 


 


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.