FSM Demirbaş Otomotiv Temsa otobüslerini satmaya başlayacak

FSM Demirbaş Otomotiv Temsa otobüslerini satmaya başlayacak

Bayi ağını genişletmeye devam eden Temsa, bünyesine BMC’nin en fazla otobüs satışını gerçekleştiren bayisi FSM Demirbaş’ı da dahil etti.

Temsa’nın toplu taşıma aracı olan Avenue’nun bayiliğini yapacak olan FSM Demirbaş Sancaktepe’de bulunan merkezinde BMC otobüslerinin yanı sıra Temsa’nın Avenue Otobüslerinin de yetkili bayisi olarak araç satışını gerçekleştirecek.

BMC’nin ardında Temsa bayiliği de FSM Demirbaş’ın

BMC’de yaşana krizin ardından fabrikadan araç alımı yapamayan FSM Demirbaş, Temsa ile Şubat ayında bayilik anlaşması imzalamıştı.

FSM Demirbaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş Sancaktepe’de bulunan merkezinde Temsa Bayiliğinin de açılışını Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Temsa Satış Pazarlama Direktörü Murat Anıl, İstanbul Otobüs A.Ş Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanı sıra Türkiye genelindeki Otobüs Dernek başkanları ve 200’ün üzerinde halk otobüsçüsünü de katılımıyla gerçekleştirdi.

Temsa ve BMC bayiliğini aynı anda yürütmeyi amaçladıklarını söyleyen FSM Demirbaş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş törende yaptığı konuşmada “Uzun yıllardır BMC markasını Türkiye genelinde başarıyla temsil ettik. Bugünden itibaren temsa ailesine de katılmış bulunuyoruz. Aynı başarıyı Temsa ile de göstermeyi arzu ediyoruz. Bundan böyle her iki markayı da Türkiye genelinde siz dostlarımıza sunacağız” dedi.

22 yıldır otomotiv sektörünün içinde olduğunu belirten Demirbaş, yerli markası BMC ile uzun dönem işbirliği yaptığını belirterek aynı şekilde Temsa ile de bunun devam ettireceklerini söyleyerek “İstanbul Otobüs A.Ş filosunda birinci sırada Temsa Avenue’nin olması bizim ne kadar doğru bir karar verdiğimizin göstergesi. Temsa ile çok başarılı bir birliktelik sergileyeceğimize ve halk otobüsçülerinin beklentilerinin en üst düzeyde karşılayacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.


64 ülkede Temsa Otobüsleri hizmet veriyor

Temsa bayiliğinin FSM Demirbaş’a hayırlı olması temennisiyle konuşmasına başlayan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik Temsa’nın 64 ülkede otobüsü olduğunu belirtti.

İstanbul Otobüs A.Ş filosunda 143 adet otobüslerinin bulunduğunu söyleyen Dinçer, son yapılan ihale ile bu sayının daha da yükseleceğini öngördüklerini sözlerine ekleyerek en fazla satışı gerçekleşen otobüslerin Temsa otobüsleri olduğunu belirtti. Gerçekleşen işbirliğinin iki tarafa da önemli kazanımlar sağlayacağına inandıklarını söyleyen Dinçer “Müşterilerimizin bize verdiği destekle kent içi otobüs pazarında daha büyük hedeflere odaklandık. Bu Demirbaş Otomotiv’in bu hedefler gerçekleştirmede bize büyük katkısının olacağına inanıyorum. Yılların deneyimine sahip Demirbaş Otomotiv’in aramıza katılmasından çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

Demirbaş Otomotiv’in Temsa’ya duyduğu güvenden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Temsa Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Anıl “Esnafımıza daha iyi hizmet edebilmek için Mustafa Demirbaş’ın markamızı tercih ederek şirketimize duyduğu güveni, otobüsçüler için çok önemli olduğuna inandığımız satış, vade, takas yöntemleriyle arttıracağına inandığımız pazarın hepimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Kampanya ile Tüm otobüsçüler Temsa sahibi olacak

Bayi açışının yapılması ile birlikte yaptıkları anlaşmayı kutlama adına FSM Demirbaş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirbaş Otobüsçüler için özel bir kampanya düzenlediklerini açıkladı. Demirbaş “Albaraka ile güzel bir kampanya yaptık. Sizlerin sorunlarını bildiğimden dolayı ödeme şeklini sizlere uygun olarak ayarladık. Öncelikle kampanya ile araçların garanti süresini 3 yıla çıkarttık. Araç bedellerinin yüzde 100’üne kredi imkanı sağladık. 24 aydan 72 aya kadar taşıt kredisi sağladık. Kefil olayını kampanya ile kaldırdık. İlk taksit 3 veya 4 ay sonrasına ayarlandı” diyerek kampanya ile ilgili bilgi de verdi. 


 


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.