FSM Demirbaş’tan Savaş Petrol’e 55 adet Avenue LF

FSM Demirbaş’tan Savaş Petrol’e 55 adet Avenue LF

Otobüs A.Ş. bünyesinde kentiçi toplu taşıma hizmeti veren Savaş Petrol, hak kazandığı hatlarda kullanılmak üzere 55 adet Temsa Avenue LF otobüsü filosuna ekledi.

Savaş Petrol, Otobüs A.Ş’nin gerçekleştirdiği ve hat kiralamaya dayalı ihalelerde kullanılmak üzere FSM Demirbaş Otomotiv’den aldığı 55 adet Temsa Avenue LF otobüsü filosuna kattı. Araç filosunda 84 adet otobüs bulunan Savaş Petrol’ün son alımlarla birlikte filosundaki Avenue sayısı 79 adede yükseldi.

FSM Demirbaş Otomotiv’in Sancaktepe’deki merkezinde gerçekleşen teslimat törenine Savaş Denizcilik ve Savaş Petrol’ün sahipleri Seyfettin Savaş ve İrfan Savaş, FSM Demirbaş Otomotiv’in sahibi Mustafa Demirbaş, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ ile çok sayıda davetli katıldı.


Savaş Petrol, yeni ihalelerde Temsa CNG’li Avenue’yi filoya eklemeyi düşünüyor

Avenue tercihlerini işletme maliyetlerinde sağladıkları avantajlar ile aracın yüksek konfor ve teknolojik yapısına sahip olması olarak açıklayan Seyfettin Savaş, filolarında 24 adet Avenue olduğunu ve bu araçlardan memnun kaldıkları için yeni araç alımında tercihlerini Temsa Avenue’den yana kullandıklarını aktardı. Savaş ayrıca “bir araca yatırım yaparken en çok dikkat ettiğimiz hususlardan biri de satış sonrası hizmetlerdeki kaliteli yapısıdır. Bu anlamda kesintisiz ve kaliteli hizmet almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Temsa bayisi FSM Otomotiv’in bizlere gösterdiği yakın ilgi ve destek için de ayrıca teşekkür ediyoruz” diyerek filoyu yenilemede yine Temsa’yı tercih edeceklerini söyledi.

Filolarında yeni alımlarla birlikte toplamda 84 adet aracın olduğunu söyleyen Savaş, Otobüs A.Ş.’nin düzenleyeceği yeni ihalelerde, kazanmaları dahilinde alacakları otobüslerin bu kez Temsa Avenue CNG’li araçlar olacağını belirtti.


“Otobüs A.Ş.’nin 862 adetlik filosunda 230 adet Avenue var”

Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, pazara sundukları 18 metrelik ve 12 metrelik CNG’li Avenue araçlar ile ürün gamını büyütmenin ve müşteri taleplerine hem kamu hem de özel halk otobüs tarafında en iyi şekilde cevap vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, Savaş Petrol’ün Avenue araçlarına duyduğu güvenin mutluluk verici olduğunu, yeni yatırımlarında yeniden Avenue’yi seçecek olmasından da memnun olduklarını belirtti.

İstanbul Otobüs A.Ş. bünyesinde yer alan 862 adetlik filosunun 175 adedinin Avenue’den oluştuğunu belirten Anıl Savaş Petrol’ün filosuna eklediği 55 adet Avenue ile birlikte Otobüs A.Ş. filosundaki Avenue sayısının 230 adede yükseldiğini belirtti ve “Bu filo içindeki liderliğimizi 55 adetlik yeni teslimatla daha da güçlendiriyoruz. Otobüs A.Ş filosundaki Avenue sayısını 230’a çıkartıyoruz. Bu da toplam filonun yüzde 25’i anlamına geliyor. Bu gerçekten bizlere gurur veriyor. Yeni araçlarımızın hem Savaş Petrol’e hem de kaliteli ve konforlu ulaşım hizmetini hak eden tüm İstanbul halkına hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

FSM Otomotiv, Temsa bayisi olarak kısa sürede büyük satışlar yaptı

Temsa Bayi FSM Demirbaş Otomotiv’in sahibi Mustafa Demirbaş ise konuşmasında, 2013 Mart ayı itibariyle Temsa bayiliğini aldıklarını ve bu süreç içerisinde müşterilerine en iyi hizmeti vermek için çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Bu süreçte 75 adet Avenue otobüsü sahiplerine ulaştırdıklarını aktardı ve “Savaş Petrol’e yapacağımız 55 adetlik teslimatla bu sayı 130’a ulaşmış oluyor” dedi.


FSM Otomotiv Temsa’ya 378 adet sipariş verdi

Aynı zamanda BMC markasıyla da bilinilirliğini artıran FSM Demirbaş Otomotiv, 2013 yılı itibariyle 56 adedi BMC markası olmak üzere toplamda 186 adet otobüsün de satışını sağladı. Temsa bayisi olarak da 378 adet otobüs siparişi verdiklerini ifade ederek “Bu yıl Temsa’ ya vermiş olduğumuz 378 adet otobüs siparişinin 148 adedi teslim alınmış olup, kalan 230 adet otobüs de önümüzdeki aylarda teslim alınacaktır. Yılsonuna kadar 50 ile 100 arası daha otobüs satışı yapacağımızı tahmin ediyoruz. Satılan 186 adet otobüsün 115 adedi Erguvan renk olup, 71 adedi de Turkuaz renkte otobüslerdir” şeklinde konuştu.

Avenue’yi müşteriler çok iyi biliyor

Avenue satışında hiçbir şekilde zorlanmadıklarını müşterilerin aracı çok iyi bildiğini aktaran Demirbaş sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Biz Avenue’nun kalitesini ve sahip olduğu özellikleri müşterimize anlatmakta hiç sıkıntı çekmiyoruz. Müşterimiz araç alırken kriterlerini çok iyi oluşturmuş durumda. Ekonomiklik, konfor ve satış sonrası hizmet kalitesi bekleyen müşterinin yatırımda tercihi Avenue oluyor. Biz özel halk otobüsçü dostlarımıza yönelik sunduğumuz finansman kampanyaları ile onlara destek olmaya devam ediyoruz.” 


 


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum