Fuarın beğenisini toplamayı başardı

Fuarın beğenisini toplamayı başardı

Otokar, hafif kamyon segmentinin iddialı aracı Atlas'ı Sakarya Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı'nda sergiledi.

Bu yıl 2'ncisi düzenlenen ve Otokar bayii Gaziantepli Kardeşler'in katıldığı fuarda Otokar Atlas, ziyaretçilerin gözdesi oldu. Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, yenilikçi araçlarını düzenlenen organizasyonlarda tüketicilerin beğenisine sunmaya devam ediyor. Sakarya’da bu yıl 2’ncisi düzenlenen Tarım Hayvancılık Makinaları Teknolojileri ve Yem Fuarı'nda Otokar, Atlas aracıyla yer aldı. Sakarya Hendek’te Çok Amaçlı Kapalı Fuar Alanı’nda düzenlenen organizasyona, Otokar bayii Gaziantepli Kardeşler katıldı.

Tarım, hayvancılık, teknoloji alanında ürün ve hizmet geliştiren 180 firmanın katıldığı organizasyonda Otokar, hafif kamyon segmentinin iddialı aracı Atlas ile fuarın gözdesi oldu. Güçlü, çevreci ve ekonomik Euro 6 motoru, düşük işletme giderlerinin yanı sıra uygun yedek parça maliyetiyle de her zaman kazandıran Atlas’ın sergilendiği standı 1000’e yakın katılımcı ziyaret etti.

Performans, Güvenlik ve Konfor bir arada

Adını, mitolojide gök kubbeyi omuzlarında taşıyan, güçlü kahraman Atlas'tan alan Otokar Atlas, ABS, elektronik denge kontrolü (ESC), tam havalı fren sistemi ve geniş iz mesafesi ile sürücüsüne yolculuk boyunca güven veriyor. Yenilenen iç kabini ile konfor konusunda fark yaratan Otokar Atlas, şerit takip sistemi LDWS ile sürücülerin yolculukları esnasında şerit dışına çıkmaları durumunda uyararak güvenliği üst düzeye çıkarıyor. Farklı ihtiyaçlara göre iki farklı uzunluk seçeneğine sahip olan Atlas, aynı zamanda hız sabitleyicisi özelliğini standart olarak kullanıcılara sunuyor. Kullanıcıların konforlu sürüş isteklerine birçok yönden cevap veren Otokar Atlas, yokuş kalkış desteği (HSA) ile sürücülerin dik rampalarda aracı geri kaydırmadan yola devam etmelerini sağlıyor.

otokar-gaziantepli-kardesler-001.jpg

 

otokar-atlas-fuar.jpg

 

otokar-atlas-sakarya-tarim-fuar.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.