Gaz Ticari Araçlar'ın GAZelle Business modellerinde dev kampanya

Gaz Ticari Araçlar'ın GAZelle Business modellerinde dev kampanya

Gaz Ticari Araçlar'ın, 1.660 kg taşıma kapasitesine sahip GAZelle Business modeli, Mayıs ayı içinde düzenlenen bir kampanya ile yeni sahiplerini arıyor.

Geçtiğimiz günlerde Rusya’nın en önemli ticari araç markası olan ve Mersa Otomotiv distribütörlüğünde Sakarya’nın Söğütlü ilçesinde kurulan montaj üretim tesisinde üretimine başlanan Gaz Ticari Araçlar'ın, 1.660 kg taşıma kapasitesine sahip GAZelle Business modeli, Mayıs ayı içinde düzenlenen bir kampanya ile yeni sahiplerini arıyor. Buna göre, GAZelle Business, 29 bin 900 TL’lik fiyatı ve 20 bin TL’ye 20 ay boyunca 0 faiz seçeneği ile kampanya boyunca yetkili satış noktalarında yeni alıcılarıyla buluşmayı hedefliyor.

3,5 ton ağırlığı ve 1.660 kg taşıma kapasitesi ve uygun fiyat

3,5 ton ağırlığı ve 1.660 kg taşıma kapasitesine sahip GAZelle Business, şasi, uzun şasi, çift-tek kabin olarak 5 farklı versiyonda sunuluyor. Amerikan Cummins ISF 2,8 dizel motoru ve 120 beygirlik gücü ile dikkat çeken dikkat çeken GAZelle Business, 270 Nm torkuyla da üstün performans sunuyor. Her türlü ticari kullanım için geliştirilen ve dayanıklılığı ile göz dolduran GAZelle Business taşıma kapasitesinin yanı sıra seri manevra kabiliyeti, üstün yol tutuşu, kolay kullanımı ve düşük yakıt ekonomisi de sunarak kullanıcılarına büyük avantaj sağlıyor.

ZF hidrolik takviyeli direksiyon, ZF Sachs süspansiyon, amortisör ve debriyaj, Bosch elektrik ABS+EBD destekli fren sistemi, +50’den -40 dereceye kadar hava sıcaklıklarında sorunsuz çalışması GAZelle’nin öne çıkan üstün özelliklerinden bazılarını oluşturuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.