Gaziantep ulaşımında 'Poyraz' esecek

Gaziantep ulaşımında 'Poyraz' esecek

Otokar, şehiriçi ulaşımda konfor, ekonomi ve güvenliği bir arada sunan araçlarıyla belediyelerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Otokar, sanayi ve gelişmişlik bakımından Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin lideri, gastronomi ve kültürel zenginlikleri ile ünlü Gaziantep'e 18 adet Poyraz teslim etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım filosuna dahil ettiği yeni Poyrazlar, şehir merkezi ile ilçeler arasındaki ulaşıma hız ve konfor katacak.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye'nin dört bir yanında belediyelerin toplu taşıma filolarını güçlendirmeye devam ediyor. Sahip olduğu Ar-Ge gücü ile toplu taşımacılıkta kullanıcı beklentilerine göre üretim gerçekleştirerek araçlarında konfor, güvenlik ve ekonomiyi bir arada sunan Otokar, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sanayi ve gelişmişlik bakımından lideri olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne 18 adet Poyraz teslimatı gerçekleştirdi.

Gastronomisi, müzeleri, şanlı tarihi ile ünlü Gaziantep'in artan yolcu kapasitesini karşılamak, şehir merkezi ile ilçeler arasındaki ulaşıma konfor ve hız katmak için kullanılacak Otokar Poyraz'ın teslimatı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Raylı Sistemler Deposu'nda düzenlenen geniş katılımlı bir törenle gerçekleştirildi.

Sektörden gelen talep üzerine 2 yılda geliştirilen, 27+1 küçük otobüs segmentinde ilk yatırım maliyeti, düşük parça ve işletme giderleri ile öne çıkan Poyraz'ın teslimat törenine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Genel Sekreter Deniz Köken, Genel Sekreter Yardımcısı ve Gaziantep Ulaşım A.Ş.(Gaziulaş) Yönetim Kurulu Başkanı Sezer Cihan, Otokar Bayi Atalay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı İsmet AtalayAli Rıza Atalay, Otokar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, Otobüs Satış Grup Yöneticisi Murat Torun ve Bölge Satış Yöneticisi Umut Parti katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı bünyesinde araç filosunda çeşitliliğe önem verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Aldığımız bu otobüsler, ulaşım açısından çok daha verimli, yolları daha iyi kullanma ve yolcu kapasitesini artırma adına önemli. Ulaşım, en büyük yatırım hamlemiz. Araç filomuzun hem sayısal hem de çeşitliliğini çok önemsiyoruz. Otobüslerin küçük olmasıyla verimlilik elde edeceğiz. Filomuzdaki bu çeşitlilik sayesinde şehrimizdeki dar yollarda daha hızlı hareket edebileceğiz, böylece ulaşım ağımızı daha da kuvvetlendireceğiz” dedi.

Yolcu taşımacılığı için özel olarak geliştirilen 27+1 kapasiteli küçük otobüs Poyraz'ı bu yıl satışa sunduklarını belirten Otokar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı ise şöyle konuştu;

"Otokar Poyraz, son yıllarda özellikle düşük işletme maliyetleri ve giderleri yönünde geliştirdiğimiz; sahip olduğu teknoloji ve donanımsal özelliklerle tüm beklentileri karşılayabilecek bir otobüs. Şehiriçi kullanımdaki manevra kabiliyeti, performansı, yenilikçi tasarımı, gelişmiş teknik ve güvenlik özellikleriyle Poyraz, küçük ve orta boy segmentine yeni bir soluk getirecek. Gaziantep ulaşımında Otokar'ın tercih edilmesinden büyük bir mutluluk duyduk. Yeni araçların hayırlı olmasını dileriz."

fatma_sahin.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.