GE, Eurasia Rail Demiryolu Fuarı’nda “Tempo”yu tanıttı

GE, Eurasia Rail Demiryolu Fuarı’nda “Tempo”yu tanıttı

General Electric (GE) Transportation, 7-9 Mart 2013 arası devam edecek olan“Eurasia Rail Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı’nda GE teknolojisinin son ürünlerinin tanıtımı yaptı.

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen ve Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım’ı açılışını yaptığı fuara 25 binden fazla ziyaretçiyi ve 25 ülkeden katılım gösteren 286 firma katıldı.

Türkiye ve dünyada konusunda sektör devlerini ağırlayan fuarda 10’uncu Hall’de çok özel bir stant ile yer alan GE Transportation, TÜLOMSAŞ’ta üretilen PowerHaul lokomotiflerin tanıtımının yanısıra, yeni bir Avrupa Tren Kontrol Sistemi (ETCS) ve Bilgisayar Destekli Interlocking Sistemi’ni ziyaretçiler ile buluşturdu.

Tempo adı verilen sistem, raylı sinyal çözümlerindeki yeni portföyün bir parçası olmakla beraber, aynı zamanda Avrupa Demiryolu Trafik Yönetim Sistemi (ADTYS) ve demiryolu endüstrisi için gelinen son noktayı ve gelecekteki gelişimi de temsil ediyor.


TÜLOMSAŞ - GE işbirliği ile PowerHaul üretimi

General Electric Transportation Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Genel Müdürü Gökhan Bayhan, Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. ile işbirliği içinde olduklarını söyleyerek “TÜLOMSAŞ ile birlikte gerçekleştirdiğimiz işbirliği neticesinde; Türkiye, Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’nın lokomotifi olan PowerHaul’un üretimine başlandı. TÜLOMSAŞ ile olan ortaklığımızı önümüzdeki iki yılda 50 adet lokomotif üreterek büyüteceğiz. Standımızda ayrıca sektörün ihtiyaçlarına cevap verecek olan Tempo sinyalizasyon sisteminin tanıtımını yapıyoruz. Tempo, ADTYS’ye uyumlu dünya çapında sistemler sağlayan GE Transportation’ın stratejisinde önemli bir dönüm noktası oluşturan dünya çapındaki lider kontrol sistemlerinden biridir” şeklinde açıklama yaptı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.