GEFCO Grup’un Yeni İletişim Direktörü Maria del Peso

GEFCO Grup’un Yeni İletişim Direktörü Maria del Peso

GEFCO Grup İletişim Direktörlüğü’ne Maria del Peso atandı. Maria del Peso GEFCO’nun yeni global hedefleri ile uyumlu bir iletişim stratejisi tanımlayacak ve uygulayacak.

GEFCO’ya dönüm noktası sayılabilecek bir zamanda katılmış olmaktan heyecan duyduğunu belirten Peso atanmasına ilişkin şu bilgileri verdi; ‘GEFCO, yüksek düzeyde uzmanlığı olan çalışanlar ve önemli global ağı gibi benzersiz niteliklere sahip olan bir sanayi lojistiği grubu’ dedi.

Maria del Peso Kimdir?

Maria del Peso GEFCO’ya katılmadan önce 2007-2013 seneleri arasında Thales Group’ta İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Bu görevinde özellikle C41 Savunma ve Güvenlik Sistemleri bölümünün iletişim faaliyetlerinden sorumluydu.

Maria del Peso kariyerine 1995 senesinde Veolia Environment Group’ta başladı. 10 sene çalıştığı bu şirkette hem Fransa hem de Fransa dışında insan kaynakları, hukuk işleri ve iletişim bölümleri de dahil birçok bölümde görev aldı. 2005-2007 arasında Maria del Peso Samsung Electronics Fransa’nın Halkla İlişkiler ve Basın İlişkileri Direktörlüğü’nü yürüttü.

Maria del Peso 1993’te HEC Business School’da işletme fakültesinden mezun oldu. Maria del Peso’nın College of Europe’ta Avrupa Ekonomisi üzerine master derecesi ve ayrıca CEMS master’ı bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.