GEFCO, Karayolu taşımacılığı hizmetinde CADIS’i kullanıyor

GEFCO, Karayolu taşımacılığı hizmetinde CADIS’i kullanıyor

Müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini arttrmak amacıyla teknolojilere yatırım yapan GEFCO Grup, Karayolu taşımacılığı hizmetlerinin verimliliğini Kratzer Autımation’un CADIS izleme çözümü ile optimize ediyor.

Almanya Menşeli Kratzer Autımation tarafından Cereza Management & IT işbirliği ile geliştirilen CADIS yazılımını IT altyapısına ekleyen GEFCO Grup, bu şekliyle müşterileri ile taşıyıcı firmalar arasındaki trafiğin en önemli adımını atmış oldu.

Optimum düzeyde operasyonel verimlilik

CADIS yazılımı, karayolu taşımacılığı için gerçekleştirilen tüm operasyonları bir PDA (Kişisel Dijital Asistan) aracılığıyla tarayarak, bu operasyonları analiz ediyor, planlıyor ve belgeliyor. Bu çözüm herhangi bir sevkiyatın yüklerinin toplanması, limanda indirilip yüklenmesi ve son teslimat da dahil her fiziksel aşamasını verimli ve uyumlu bir şekilde gözetim altında tutmayı mümkün kılıyor.

Sistem ayrıca taşınan ürünlerin bulunduğu anlık koşulların fotoğrafını da çekiyor ve herhangi bir hasar/talep durumunda kullanılabiliyor ayrıca müşteri doğrudan ekran üzerine de imza atabiliyor. Teslimatın yapıldığına dair elektronik bildirim sisteminin kullanımı herhangi bir sevkiyat ve dağıtım bitiminde süreç içinde gerçekleştirilen kontrollerle ilgili raporların yazılmasını gereksiz kılıyor.Zira CADIS sistemi gerekli bilgileri anında global bilgi sistemine yüklüyor. Bu sayede kağıt tüketiminin azaltılmasının yanısıra, zaman tasarrufu da sağlanıyor; bu da tamamen müşterinin yararına oluyor ve hem verimlilik hem de üretkenlik artıyor.


“Her düzeyde verilere erişilebiliniyor”

Sistemin üretim tesislerinden satış noktalarına kadar tedarik zincirinin her düzeyinde verilere erişebilmenin önemini gösterdiğine değinen GEFCO Grup’un Karayolu Taşımacılığı Direktörü Bruno Rivoallan, “Özellikle havacılık ve otomotiv sektörlerinde taşınan mallar çok değerlidir ve bu nedenle bu tür sevkiyatlarda izlenebilirlik çok önemlidir. CADIS yazılımı yeni müşteriler kazanmada rekabet avantajı sağlayan önemli bir araç” şeklinde konuştu.

“Diğer sistemleri tamamlayan bir çözüm ortağı”

CADIS’in GEFCO tarafından kullanılmakta olan izleme ve takip çözümlerini tamamladığını ve güçlendirdiğini belirten GEFCO Grup Başkanı Luc Nadal, “GEFCO gibi uluslararası çapta bir şirket için global ölçekte çok sıkı, standart prosedürleri izlemek gereklidir. Bu prosedürler uluslararası faaliyet gösterdiğimiz her ülkede aynı düzeyde şeffaflığı bulabildikleri için müşterilerimizin daima memnun kalmalarını garanti eder. Yenilikçi veri yönetimi sistemleri de uçtan uca kusursuz hizmet sunma arzumuzu kanıtlayan bir unsurdur. Araştırma ve geliştirme ile en yeni teknolojik çözümlere sürekli yatırım yapmaya devam ediyoruz. Kratzer tarafından geliştirilmiş olan CADIS sistemi de buna mükemmel bir örnek” dedi.

“Avrupa taşımacılık sanayinde görünürlüğünü artırıyor”

KRATZER Automation’ın Fransa Müdürü Jacques Trépant ise konuyla ilgili olarak, “GEFCO için geliştirdiğimiz çözüm ve bu çözümün başarılı bir şekilde IT sistemlerine tanıtılması çözümün lojistik sektöründeki etkinliğini kanıtlıyor. GEFCO projesi sayesinde KRATZER Automation, Avrupa taşımacılık sanayinde görünürlüğünü artırıyor. Ayrıca, GEFCO yazılımın birçok fonksiyonunu kullanıyor ve bu da bize ürünümüzün fonksiyonlarını daha da geliştirmek için cesaret veriyor” açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum