Gefco Mazda’nın lojistik faaliyetlerini yapacak

Gefco Mazda’nın lojistik faaliyetlerini yapacak

Gefco otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmalardan Mazda’nın yedek parça lojistik ihtiyaçlarını 3 seneliğine üstlendi.

İlk olarak Mazda’nın Avusturya’da yer alan deposundan yedek parçaları alıp, Tuzla lojistik merkezi’ndeki kendi deposuna taşıyacak olan Gefco, yedek parçaların gümrükleme tarafından ithalat işlemleri tamamlandıktan sonra Mazda Türkiye’nin 19 ildeki 39 bayisinden gelecek talepler doğrultusunda dağıtımlarını yapacak.

2012 yılında 12.650m2’lik Tuzla’daki Lojistik Merkeziyle birlikte yedek parçaların gümrük işleri için de Gefco Gümrük müşavirliğini kuran firma bu sayede müşterilerine daha iyi bir hizmet vermeyi amaçlıyor.

Konuyla ilgili olarak konuşan Gefco Türkiye Satış be Pazarlama Direktörü Zafer Özkök “Başından sonuna kadar sorumlu olacağımız Mazda Türkiye yedek parça taşımalarında optimum operasyonel performans ve profesyonel kalite standartlarına ödünsüz olarak bağlı kalınmasını hedefliyor ve yapılan bu anlaşmayla Mazda ile 3 senelik uzun soluklu bir işbirliğini başlatmış bulunuyoruz” dedi. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.