GEFCO, Sabine Spielrein'ı İç Denetim Direktörü olarak atadı

GEFCO, Sabine Spielrein'ı İç Denetim Direktörü olarak atadı

Endüstriyel lojistikte global bir oyuncu ve otomotiv lojistiğinde Avrupa lideri olan GEFCO, Sabine Spielrein'ı İç Denetim Direktörü olarak atadı. Spielrein, GEFCO Yönetim Kurulu Başkanı Luc Nadal'a bağlı olarak çalışacak.

Atamadan önce Dalkia'da İç Denetim ve Kontrol Direktörü olarak çalışan Spielrein; GEFCO'ya denetim alanındaki uzmanlığını, endüstriyel sektörlerdeki deneyimini ve GEFCO'nın büyümesinin ana eksenlerinden biri olan uluslararası ortamlardaki bilgisini sunacak.

 

Fimanın büyümesine katkıda bulunmak istediğini belirten Spielrein: "Büyümenin bu kritik anında GEFCO Grubuna katılmaktan çok mutluyum. Karmaşık tedarik zincirlerini yönetme kabiliyeti, 4PL yenilikçiliği, operasyonel mükemmelliği ve uluslararası ağı GEFCO'yu endüstriyel şirketler için tercih edilen iş ortağı yapan özellikler, her zaman ihtiyaçlarını karşılıyor" dedi.

Spielrein’ın ataması hakkında Luc Nadal ise şunları söyledi: "Sabine'in ekibimize katılmasından son derece mutluyum. Deneyimi ve yeteneği ile gelişim ve büyüme politikamıza önemli katkı sağlayacağına eminim".

 

Kariyerine 1994 yılında Bristol-Myers Squibb Fransa'da denetçi olarak başlayan Spielrein, daha sonra KPMG'de danışman olarak iki yıl çalıştı.

 

1997 yılında iç denetim müdürü olarak Plastic Omnium'da çalışmaya başladı ve finansal alanda çeşitli pozisyonlarda bulundu; Solvay ile kurulan ortak girişim Inergy'nin oluşumuna katkı sağladı.

2002 yılında Dalkia'ya katıldı ve Fransa ve İngiltere'de finans, denetim, birleşme ve satın almalar alanlarında çeşitli pozisyonlarda görev yaptı.

ISG Paris'ten mezun Spielrein, 1993 yılında Denetim ve Kurumsal Yönetim alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.