GEFCO Türkiye Almanya taşımalarına ağırlık veriyor

GEFCO Türkiye Almanya taşımalarına ağırlık veriyor

GEFCO, Türkiye ve Almanya’daki ağıyla yürüttüğü yeni pazarlama kampanyasına başlıyor. Müşterilerine optimum süre ve maliyet ile lojistik hizmetleri sunan GEFCO, 2 ay sürecek bu kampanya ile Almanya taşımalarını artırmayı hedefliyor

17 Mayıs itibarı ile başlattığı Almanya Kampanyası ile direkt hizmet verdiği Türkiye-Almanya-Türkiye trafiğini arttırmak istiyor. İki ay sürmesi planlanan kampanyada özellikle ihracat taşımalarına ve ağır yük taşımacılığına ağırlık verilmesi hedefleniyor.

Kampanya kapsamında haftada 6 gün tüm Almanya'ya komple ve ayrıca haftada iki gün parsiyel çıkışlar gerçekleştiriliyor. Komple taşımalar için depodan depoya 5 gün transit süresini garanti eden GEFCO Türkiye, ayrıca gümrük ve mali temsilcilik konularında da danışmanlık hizmeti veriyor. Almanya’da GEFCO Wuppertal ve Gross Gerau depolarından diğer bölgelere düzenli dağıtım hizmeti sağlanırken, tüm Türkiye genelinde de GEFCO Türkiye yurtiçi nakliye filosu tarafından yük toplama hizmeti veriliyor.

Almanya – Türkiye yönünde ise haftada 6 kez komple, 4 kez ise parsiyel, depodan depoya 5 gün transit süresi garantili direkt çıkışlar düzenleniyor. GEFCO Türkiye yurtiçi nakliye filosu tarafından Türkiye genelinde dağıtım yapılıyor.

Lojistik sektöründe 60 yılı aşkın tecrübesi ile hizmet veren GEFCO, hizmet standardı, rekabetçi fiyatları, tek bir bilgi işlem ağı ile birbirine bağlı ofisleri ve ortak operasyonel standartları ile müşterilerine güvenilirlik, hizmet esnekliği ve şeffaflık sağlıyor.

Konuyla ilgili GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Serkan Çelik, “Çok uluslu bir firma olmanın getirdiği avantajları da kullanarak müşterilerimize tam olarak ihtiyaç duydukları şekilde hizmet veriyoruz. Bu kampanya sayesinde Almanya ile iş ilişkileri bulunan potansiyel müşterilerimize ve hâlihazırda bizimle çalışan firmalara daha da rekabetçi bir hizmet sunmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu. 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.