GEFCO Türkiye, Fas ve Tunus’a düzenli seferlere başladı

GEFCO Türkiye, Fas ve Tunus’a düzenli seferlere başladı

GEFCO Türkiye, GEFCO Fransa ve GEFCO İtalya ile ortaklaşa yürütülen operasyonlarla, Kuzey Afrika ülkelerinden Fas ve Tunus’a düzenli kara yolu ile full ve grupaj seferlerine başladı.

GEFCO Türkiye, Şubat ayında başlayan seferler ile Kuzey Afrika ile ticari ilişkileri olan müşterilerine tam hizmet felsefesi ile hizmet vermeyi amaçlıyor.

Yapılan açıklamada, Fas ve Tunus seferlerinin İstanbul ve Bursa çıkışlı, İstanbul, Bursa ve İzmir dönüşlü yapılmasının planlandığı belirtildi. Bu şehirlerde depodan depoya hizmet veren GEFCO Türkiye’nin, ayrıca gümrük ve mali temsilcilik konularında da danışmanlık hizmeti verdiği hatırlatılarak, Transit sürelerinin ise Tunus için 9 gün, Fas için 10 gün olacağı belirtildi.

GEFCO Türkiye, Tunus ve Fas’ta da yine GEFCO ofislerini kullanarak aynı hizmet kalitesini karşı ülkede de sağlıyor. Konuyla ilgili, GEFCO Türkiye Genel Müdürü Fulvio Villa, “Fas ve Tunus’ta da kendi ofislerimizle hizmet verdiğimiz için olası problemlere yerinde, kendi personelimizle müdahale edebiliyoruz. Bu da bizi tercih eden müşterilerimize, operasyonun her ayağında aynı kaliteyi sunabilmemiz için büyük bir avantaj sağlıyor” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.