GEFCO Türkiye, Rusya ve BDT ülkelerine avantajlı hizmet sunuyor

GEFCO Türkiye, Rusya ve BDT ülkelerine avantajlı hizmet sunuyor

GEFCO Türkiye, Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri arasında ticaret hattı oluşturacağını duyurdu.

GEFCO Türkiye, Ocak ayında başladığı Rusya ve BDT Ülkeleri Kampanyası ile Türkiye-Rusya ve BDT Ülkeleri-Türkiye trafiğini artırmayı planlıyor.

Özellikle ihracat taşımalarına ağırlık verilmesi hedeflenen kampanyada, Türkiye’den Rusya ile Azerbaycan, Beyaz Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Özbekistan, Rusya, Tacikistan ve Ermenistan’ın içinde yer aldığı BDT ülkelerine Perşembe veya Cuma günleri parsiyel, haftanın her günü ise komple çıkışlar gerçekleştirildiği belirtilidi. İstanbul, İzmir, Ankara gibi şehirlerden depodan depoya ortalama 8 gün transit süresi ile hizmet veren GEFCO Türkiye, ayrıca gümrük ve mali temsilcilik konularında da danışmanlık hizmeti veriyor.

GEFCO Türkiye'nin, Rusya ve BDT ülkelerinde de GEFCO ofislerini kullanarak aynı hizmet kalitesini karşı ülkede de sağladığı ifade edilirken, konuyla ilgili, GEFCO Türkiye Genel Müdürü Fulvio Villa, “Çok uluslu bir firma olmanın getirdiği avantajları da kullanarak müşterilerimize tam olarak ihtiyaç duydukları şekilde hizmet veriyoruz. Bu kampanya sayesinde, Rusya ve BDT ülkelerinde iş ilişkileri bulunan müşterilerimizi bu hatta da güvenilir lojistik hizmetleri verdiğimizden haberdar ediyoruz” şeklinde konuştu. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.