GEFCO Türkiye'den iki yeni multimodal rotası

GEFCO Türkiye'den iki yeni multimodal rotası

GEFCO, sunduğu iki rota ile hem Yeşil Lojistiği destekliyor hem de müşterilerine kapıdan kapıya alternatif nakliye çözümleri sunuyor.

 

Sunduğu lojistik hizmetleriyle müşterilerinin nakliye süreçlerini optimize etmeyi hedefleyen GEFCO Türkiye; multimodal çözümlerle karayolu, denizyolu ve tren yolunu birleştiren ve farklı kombine taşımacılık seçenekleri oluşturan alternatifler getiriyor.

Çevre dostu nakliye çözümleri ile daha da iyi bir performans

Multimodal nakliye projeleri kapsamındaki ilk uygulama; Mersin Limanı’nı ele alıyor. Müşterilerin konumlarına göre Uzakdoğu, Avrupa ve Amerika’dan deniz yolu ile Mersin’e gelen malzemelerin, buradan da kara yolu ve tren yolu ile Ortadoğu’yanakliyeleri gerçekleştiriliyor. En optimal çözümü üretebilmek için tren, deniz ve karayolu gibi farklı nakliye yöntemlerinin kombine edildiği bu uygulamayla, ayrıca çevre dostu nakliye çözümleri uygulanıyor.

Viking Treni bağlantılı olan diğer bir uygulamada ise, 20" ve 40"lik  konteynırlardaki malzemeler İstanbul, İzmir ve Mersin Limanları’ndan deniz yolu ile yola çıkarak Ukrayna’ya varıyor ve Ukrayna üzerinden Viking Treni ile Klaipeda-Litvanya’ya ulaşıyor. Buradan da, yine denizyolu ile İskandinav ülkelerine bağlanan ya da tren yolu ile Avrupa’ya ve Rusya’ya bağlanan bir rotayı kapsıyor. Uzun dönemli fiyatlandırma, sabit gemi/tren programları  gibi avantajlar sunan bu rota; ayrıca kolaylaştırılmış gümrük ve sınır işlemleri ile de iyi bir performans sunuyor.

Güçlü bir deneyim

Başından sonuna tek bir operasyon gibi yönetilen multimodalnakliye çözümlerinde güçlü bir deneyimi olan GEFCO Türkiye;  şimdiye kadar sanayi sektöründen ve farklı diğer sektörlerdeki müşterilerine her iki multimodal rotasında da  hizmet verdi.

GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer Özkök, GEFCO Türkiye’nin öncelikli konularından bir tanesinin multimodal nakliye uygulamalarını artırmak ve bir diğerinin ise, Türkiye’de multimodal taşımacılığı daha yaygın hale getirmek olduğunu belirtti.

gefco-kara.jpg

 

gefco-tren.jpg

 

gefco-deniz.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.