GEFCO Türkiye’den Rusya’ya denizyolu kampanyası

GEFCO Türkiye’den Rusya’ya denizyolu kampanyası

GEFCO Türkiye, Rusya ve Gürcistan ile Ukrayna gibi çevre ülkelerini kapsayan yeni bir denizyolu taşıma kampanyası başlattı.

Rusya’ya haftalık düzenli çıkışları olan GEFCO Türkiye, Rusya içi dağıtım da sağlıyor. GEFCO Türkiye, Moskova’ya 7 günde, Ukrayna (Odessa) 2 günde, Gürcistan (Batum) 4 günde kapı teslim süreleri ile bu hatlarda da güvenilir lojistik hizmetleri veriyor.

GEFCO, Türkiye ve Rusya’da gümrük hizmetleri de sunuyor. GEFCO Türkiye, Eylül 2012’de kurulan GEFCO Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. ile hizmet zincirindeki son halkayı da tamamladı ve artık müşterilerine 360 derece hizmet alanı sağlayabilmekte.

Rusya’nın kendileri için çok önemli bir Pazar olduğuna değinen GEFCO Türkiye ve GEFCO Ortadoğu Genel Müdürü Sayın Fulvio Villa, Rusya’da iş hacmini arttırmayı hedeflediklerini söyledi. Yeşil Lojistiğinde önemine değinen Villa, “Yeşil Lojistik’in önemi her geçen gün artıyor ve konunun önemi daha iyi anlaşılıyor. Biz de GEFCO olarak, CO2 emisyonunu azaltmaya yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz. Rusya ve çevre ülkelerine denizyolu taşımasına yönelik bu kampanya, bizim için bu sebeplerden dolayı çok önemli bir proje” diyerek görüşlerini belirtti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.