GEFCO yeni merkezini Meksika’da açtı

GEFCO yeni merkezini Meksika’da açtı

GEFCO Grup, uluslar arası ağını genişletmek ve Latin Amerika’daki varlığını güçlendirmek adına Meksika’da yeni bir merkez açtı.

GEFCO, Meksika’daki yeni merkezini açarak, önde gelen üreticiler ve otomobil tedarikçileriyle ayrıcalıklı iş ilişkileri kurmak amacıyla endüstriyel bir grup olma pozisyonunu güçlendirerek, grubu küresel bir tedarik merkezi olarak konumlandırmayı amaçlıyor.

GEFCO Mexico’nun Genel Müdürü Gilles Cudia, Meksika’da yeni açılan merkezle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Meksika, genel olarak ticari faaliyetler ve özellikle de otomotiv sektörü açısından çok sıcak bir nokta. Şimdi Arjantin, Brezilya ve Meksika olmak üzere üç ana ekonomiyi birbirine bağlayan geniş Latin Amerika ağımızla birlikte deniz aşırı ülkelerdeki hizmetlerimiz, bizi, endüstriyel müşterilere entegre ve kapıdan kapıya lojistik çözümler sunma konusunda benzersiz bir konuma oturtuyor” şeklinde konuştu.

Meksika dünyanın en büyük 9. Otomobil üreticisi konumunda

Dünyanın en güçlü 14’üncü ekonomisi ve yıllık 3 milyon adetle, dünyanın en büyük dokuzuncu otomobil üreticisi konumunda bulunan Meksika’da Otomotiv sektöründe hem üretici hem de tedarikçi olan tüm önemli oyuncuların bir veya birden fazla yerel üretim tesisi bulunuyor.

Geniş okyanus sınırları ve kolay liman erişiminin yanı sıra önemli ihracat ve ithalat akışlarına sahip olan Meksika, deniz aşırı faaliyetler için stratejik bir kesişme noktasında er alırken, küresel tedarik çözümleri konusunda da çok önemli fırsatlar sunuyor.

GEFCO şu anda küresel tedarik operasyonlarını gerçekleştirdiği Mexico City yakınlarında bulunan, Toluca’daki uluslararası lojistik platformunun yönetimini devralma projesi üzerinde çalışıyor. Platform, Meksika içinde satın alınan otomotiv yedek parçalarının Porto Real (Brezilya) ve Palomar’deki (Arjantin) PSA fabrikalarına ulaştırılmasını sağlıyor.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.