Gelecek otomotiv’den Ersan Transport’a 20 adet TIRSAN tanker

Gelecek otomotiv’den Ersan Transport’a 20 adet TIRSAN tanker

Ersan Transport Uluslararası taşımacılık, Kuzey Irak’a gerçekleştireceği akaryakıt taşıma projesi sebebi ile TIRSAN bayisi Gelecek Otomotiv’den 20 adet TIRSAN Çelik akaryakıt tankeri satın aldı.

TIRSAN’ın doğu bölgesindeki en önemli bayilerinden Gelecek otomotiv, yine bölgenin önemli taşımacılık firmalarından Ersan Transport Uluslararası taşımacılığa Kuzey Irak’a yapılacak olan akaryakıt taşımaları için 20 adet Çelik akaryakıt tankerini teslim etti.

Malatya Gelecek Otomotiv tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Malatya Valisi Vasip Şahin, Ersan Transport Uluslararası Taşımacılık firması üyeleri Şenol Erdoğan, Mehmet Erdoğan, Kamil Aktaş, Mehmet Mesut Erdoğan, TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ ve bölgeni önemli nakliye firmalarının yetkilileri hazır bulundu.

Lojisitik sektörünün gelişimi ve lojistik projeleri hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı teslimat töreninde Malatya ve çevre illerde artan lojistik çalışmalar hakkında da görüş alış verişi yapıldı.


Malatya lojistikte kendini yeniliyor

Taşımacılık sektöründe Malatya’nın önemli yerlere geldiğine değinen Malatya Valisi Vasip Şahin, taşımacılık sektöründe görev yapan firmaların sorumluluklarını ciddiye alması, bölgeye yapılacak olan projeler açısından önem arz ettiğine değindi.

Malatya’da dünden bugüne lojistik sektörünün çok büyüdüğüne değinen Şahin, Geçmiş yıllarda yapılan üretimle bugün yapılan üretim arasında çok ciddi farklılıklar vardır. Üreticinin sunduğu kalite ve güven ile yapılan taşımalar ülkemize ve bölgemize katkı sağlayacaktır. TIRSAN çelik akaryakıt tankerlerinin teslimatının Ersan Transport ve Gelecek Otomotiv’e hayırlı uğurlu olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

TIRSAN 2023 yılı hedeflerinde işbirliği halinde

Vasip Şahin’in ardından konuşan TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise konuşmasında TIRSAN’ın 2023 yılı hedefleri doğrultusunda üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmek için elinden geleni yaptığını ifade ederek “2023 yılı hedefine ulaşmak için hangi bölgelerde hangi sektörlerde ve hangi ülkelere nasıl taşımacılık yapılacak bunun planlaması üzerinde çalışılıyor. TIRSAN olarak bize düşen sorumlulukta bu taşımalar için ne tür araçlar üretebiliriz bunun üzerinde çalışıyoruz. TIRSAN 1977’den beri var olmakla beraber liderliğe gelirken Almanya ve Rusya’da yatırımlarını yaparak Avrupa’da özellikle tank silo ürünlerinde bir numaraya gelme hedefini koydu. Bir diğer yandan Gelecek Otomotiv ile iş birliğimizin ikinci yılını dolduruyoruz. Bu iş birliği bizleri önemli yerlere taşıyarak bu bölgede özellikle Irak’a olan taşımalarda pay almamızı sağladı. Bize düşen görev, taşımacılık sektörüne daha iyi ürün, servis ve yedek parça hizmetlerini sunabilmektir. TIRSAN mühendisinden mavi yaka personeline kadar bu işbirliklerini çok önemsiyoruz. Özellikle son 10 yıldır ulaştırma yapısında tüm yollarda standartların belirlenmesinde, kurumsal yapıların düzenlenmesi sonucunda verimlilik ortaya çıktı. Daha ekonomik ve kaliteli araçlar ortaya çıktı” dedi ve TIRSAN müşterilerine katma değer yaratan ürünleri sunduklarını belirtti.

“Ersan Transport ile yaptığımız işbirliğinden memnunuz”

TIRSAN markasıyla Ersan Transport’a yapılan teslimattan dolayı duyduğu gururu dile getiren Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ, “Bugün burada hem sektörün önde gelen firmaları ile bir araya gelmek hem de uzun yıllardır yaptığı ticareti yüklenici olduğu işlerle daha da büyüten Ersan Transport Uluslararası Taşımacılık’a TIRSAN akaryakıt tankerlerini teslim amacıyla bulunmaktayız. Uzun soluklu ve büyük ölçekli olan nakliye işinin bölgemize önemli yansımalarının olacağı kesindir. Daha birçok böylesi vesilelerle bir arada olmayı temenni eder hepinize saygılarımı sunarım” ifadesini kullandı.

Ersan Transport Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Mesut Erdoğan ise projede destek aldıkları Gelecek Otomotiv’e teşekkürlerini ileterek, bölge için çok önemli olan akaryakıt taşıma projesinde TIRSAN ürünleri ile yer alacaklarını belirtti ve “TIRSAN AR-GE grubu bugüne kadar daha verimli ürünler için çalıştı. Bugün bizimle olan herkese teşekkür ederim “ dedi.

TIRSAN Çelik Akaryakıt Tankeri Araç Özellikleri:

• Rakiplerine göre min. 1000 kg ve üzerinde boş ağırlık kazancı ile her seferde daha fazla yakıt taşıma imkanı. 
• Kaliteli Alman teknolojisi BPW Marka Dingiller.
• Tank içi çalkalanmayı minimize eden ilgili norma uygun dalgakıranlar.
• Civatalı üstyapının tam şasiyle eşleşmesi ile gelecekte farklı iş modelleri ve üst yapılarına uyum sağlayan şasi tasarımı.
• Ön elektrik soketi ile farklı tip bağlantı soketlerine uyum sağlayan 2*7+15 kutuplu prizler.
• Çekici ile eşleştirilebilen çift 2” Jost marka kingpin ile kötü hava şartlarında 5.teker basar yükünü artırarak güvenli seyir imkanı.
• Tank dip kısmında bulunan 3” hat ve pnömatik dip vanası yardımı ile rahat, güvenli ve hızlı boşaltım imkanı.
• Havalı süspansiyon ile konforlu sürüş ve çekiş imkanı.
• Armatür dolabı ve menhol. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.