Gentaş Group, filosunu 25 adet Volvo FH ile güçlendirdi

Gentaş Group, filosunu 25 adet Volvo FH ile güçlendirdi

Gentaş Group, filosunu yirmi üç adedi FH 420 4x2, iki adedi Volvo I- Shift şanzıman donanımlı FH 460 4x2 olmak üzere toplamda yirmi beş çekici ile güçlendirdi.

1992 yılında kurulan ve Türkiye'nin hızlı büyüyen sanayi, hizmet ve yatırım gruplarından biri olan Gentaş Group, hem yurt içinde hem de yurtdışında yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Gentaş Group, Volvo Kamyon’dan teslim aldığı yirmi üç adet FH 420 4x2 ve iki adet FH 460 4x2 I- Shift şanzımanlı çekici ile filosunun gücüne güç kattı. Böylece Gentaş Group’un filosundaki Volvo çekici adedi 55’e yükselmiş oldu. Kurulduğu günden bu yana ithalat, ihracat, gıda maddesi üretimi, otomotiv, hijyenik ve endüstriyel ürün imalatı, inşaat, kargo ve lojistik alanlarında faaliyet gösteren Gentaş Group; Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Ortadoğu’daki operasyonlarını da başarıyla sürdürüyor. Tüm Avrupa ve Asya ülkelerine kapıdan kapıya karayolu yük taşımacılığı gerçekleştiren Gentaş'ın, 55 ülkeye direkt ihracat yaptığı belirtildi. Güçlü filosu ile dünyanın her yerine hizmet taşıyan Gentaş Group, Volvo Kamyon’dan yeni teslim aldığı FH’lar ile uzun yol taşımacılığı sektörünün zorluklarını hafifletmeyi amaçlıyor.

25 adet Volvo FH’ın teslimat törenine Gentaş Group adına yönetim kurulu üyesi Abdulbari Çelik katılırken Volvo Kamyon adına Volvo Group Trucks Türkiye’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı, Volvo Kamyon Satış Direktörü Şafak Tuğut, Volvo Kamyon Bölge Satış Müdürü Devrim Karataş ve Volvo Kamyon Bölge Satış Temsilcisi Şerif Özatay katıldı.

Tören esnasında Gentaş Group adına açıklama yapan Abdulbari Çelik, ”Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda kalitemizden ödün vermeden büyümeyi hedefliyoruz. Filomuzda Volvo Kamyon tecrübesine sahip bir firmayız. Teslim aldığımız 25 adet Volvo FH ise bizim güçlü iş birliğimizin ve memnuniyetimizin önemli bir göstergesidir. Gentaş Group olarak her alanda müşteri odaklı çalışıyor ve verimliliği arttırmayı amaçlıyoruz. İşte bu noktada, Volvo FH’lar bizim en büyük yardımcımız olacak. Yüksek performansları, sağladıkları yakıt tasarrufu ve satış sonrası servis kalitesi ile gerçekleştirdiğimiz her başarılı operasyonda Volvo kalitesi bizlere güven veriyor” dedi.

Törende Volvo Group Trucks Türkiye’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Mete Büyükakıncı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Her geçen gün Türkiye’nin ekonomik yapısı daha da güçleniyor. Özellikle ticari araç sektörünün iş hacmi artıyor. Gentaş Group da yükselen bir ivme ile hem Türkiye’de hem de uluslararası arenada güçlü konumunu sürdürüyor. Pek çok iş kolunu bünyesinde bulunduran Gentaş’ın, filosuna yeni kattığı FH çekiciler ile iş hacmini arttıracağı şüphesiz. Gentaş Group’un filosundaki Volvo FH çekiciler, yüksek performans ve yakıt verimliliğinin yanı sıra yük kapasitesi ve sürüş konforu ile beklentileri en iyi şekilde karşılayacaktır” dedi.


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum