Germeksan Makine ve İnan Turizm’den toplamda 5 adet Prestiji alımı

Germeksan Makine ve İnan Turizm’den toplamda 5 adet Prestiji alımı

Adana Merkezli Germeksan Makine kendi personelini taşımak için, İnan Turizm ise yolcularını taşımak için alımında tercihlerini Temsa’dan yana kullanarak toplamda 5 adedi bulan Prestij yatırımı gerçekleştirdi.

2012 yılında 3 Prestij yatırımı gerçekleştiren Adana merkezli İnan Turizm filosuna 2 Temsa Prestij araç daha aldı.

Feyzullah Tanır: “Yeni yatırımlar olabilir”

Temsa Adana Shoowrom’da düzenlenen törene Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır ve İnan Turizm firma sahibi Feyzullah Tanır’a katıldı.

1959 yılında yolcu taşımacılığı alanına adım atan İnan Turizm okul, personel ve turizm taşımacılığı alanında hizmet veriyor. Firmanın filosunda 60’ı özmal olmak üzere 140 dolayında araç bulunuyor. Temsa Prestij tercihini Feyzullah Tanır 2012 yılında 3 Prestij yatırımı yaptığını 2013 yılının ilk günlerinde ise aldığı 2 Prestij ile yatırımlara devam edeceğini belirtti.

İş hacmindeki artışa bağlı olarak yeni araç yatırımlarının olacağına dikkat çekerek “Tabiî ki iş hacmimizin artışına bağlı olarak yeni yatırımlar gündeme gelebilir. Bakarsınız birden 10 Prestij daha filomuza katabiliriz. Filomuzun 27 kişilik araçlarının yüzde 80’ini Temsa markası oluşturuyor. Filomuzda 17 kişilik araçlarla okul taşımacılığı yapıyorum. Temsa’nın bu alana yönelik aracı olsa yine Temsa öncelikli tercihim olur” diye konuştu.

“2013’ten umutluyum”

2012 yılından genel anlamda çok memnun olduklarını ve 2013 yılına yönelik beklentilerinin de çok olumlu olduğunu belirten Feyzullah Tanır, “İhalelerde zaman zaman iş almak için yıkıcı rekabet yapanlar olsa da kaliteli, güvenli hizmeti ilke edinen firmalar daha çok tercih ediliyor” şeklinde konuştu.

Adana’da tahditli plaka kapsamında S plaka ile hizmet verdiklerini yeni plaka ihtiyacının bulunmadığını vurgulayan Feyzullan Tanır, “bu işin bir düzene kavuşması, belirlenmiş bir sınırlarının olması kaliteyi artırır” dedi.


Germaksan Makine’den 3 Prestij yatırımı

Adana Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Germaksan Makine ve Sanayi Tic. Ltd. Şti ise kendi personelini taşımaya yönelik araç yatırımında tercihini Temsa Prestij’den yana kullandı. Şirket 2013 yılı içinde yine Prestij yatırımı yapmayı planlıyor.

Temsa Adana Shoowrom’da düzenlenen törenle Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır tarafından Germeksan Satın Alma Direktörü Tuncay Gerdan’a teslim edildi.

Germeksan Makine ve San. Tic Ltd. Şti Satın Alma Direktörü Tuncay Gerdan, araçları şirketin kendi personelini taşımak amacıyla satın aldıklarını belirterek, “Daha önce Prestij araçları kullandık. Yakıt tüketiminden ve konforundan çok memnun kaldık. Bu yıl için yeni araç yatırımı söz konusu olduğunda tercihimiz yine Prestij oldu. Temsa ile güzel bir işbirliği gerçekleştirdik. İşbirliğimizin artarak süreceğini düşünüyoruz. Üretim kapasitemiz arttıkça yeni istihdamlar yaratmayı planlıyoruz. 2013 yılı için 5 veya 10 dolayında yeni araç yatırımı olabilir” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.