Giray Lojistiğe 125 adet Axor 1840 teslim edildi

Giray Lojistiğe 125 adet Axor 1840 teslim edildi

Giray Lojistik filosunu Mercedes ile güçlendiriyor. Firma Mercedes Benz Türk’ten 125 adet Axor 1840 satın aldı.

Gaziantep ve Kahramanmaraş’tan Avrupa’nın pek çok ülkesi ile Irak’a tekstil ürünleri taşımacılığı yapan Giray Lojistik, 2013 yılında gerçekleştirdiği 125 adetlik Mercedes-Benz Axor alımı ile filosundaki toplam Mercedes-Benz araç sayısını 175’e yükseltti.

Mercedes-Benz Türk A.Ş. Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirilen teslimat törenine Giray Lojistik’ten Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Dalgıç, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dalgıç katılırken, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den ise Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş. Kamyon ve Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Kıvanç Sanrı, Mercedes-Benz Türk Bayii Koluman Gaziantep Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Saltık, Genel Müdürü Merter Çankaya, Tüm Araçlar Satış Müdürü Devrim Bayhan ve Kamyon Satış Müdürü Özkan Yegül katıldı.


Servis taşımacılığında, Lojistik taşımacılığına

1983 yılında personel ve servis taşımacılığı ile faaliyetlerine başlayan Giray Turizm, 2000 yılında Giray Lojistik adını alarak lojistik sektörüne giriş yaptı. Mercedes-Benz Finansal Hizmetlerin de katkısıyla yapılan bu yeni satış anlaşmasının hem Giray Lojistik, hem Mercedes-Benz Türk için önem taşıdığını, bu işbirliğinin kalkınmaya ve istihdama da katkıda bulunduğunu dile getiren Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, bu anlaşma ile her iki firmanın kendi alanlarındaki öncü konumlarının pekiştiğini sözlerine ekledi.

Araç kalitesi ve ikinci el değeri Mercedes’i seçtirdi

Giray Lojistik olarak sektördeki faaliyetlerini sürdürürken Mercedes-Benz’in yeni çekicileri sayesinde lojistik alanında daha da güçleneceklerine inandığını, hem Mercedes-Benz kamyonlara hem de Mercedes-Benz Türk’e olan güvenlerinin bu satış anlaşmasında etkili olduğunu söyleyen Giray Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Şerif Dalgıç ise; Mercedes-Benz araçların kalitesinin, yüksek 2. el değerinin, düşük yakıt ve işletme maliyetlerinin bu seçimde etkili olduğunu belirtti. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.