Girgin: ‘Yabancılar Pazar payımız bölüyor’

Girgin: ‘Yabancılar Pazar payımız bölüyor’

Hizmette kaliteden ödün vermeden, istikrarlı ve güvenilir bir yapıya sahip olduklarını söyleyen Caselli Yönetim Kurulu Başkanı Adem Girgin yabancı menşeli üreticiler için “Yabancı üreticiler bizim pazardaki payımızı bölüyorlar”dedi.

Bilgi birikimi ve tecrübesiyle sektörde öncü olabilmeyi vizyon haline getiren Castelli, araç üstü ekipmanları konusundaki çalışmalarına hizmet ve kaliteden ödün vermeyerek sürdürdüğünü belirten Caselli Araç Üstü Ekipmanları Yönetim Kurulu Başkanı Adem Girgin yabancı üreticilerin, yerli üretici pazarına göz diktiklerini belirtti.


“Caselli’nin ürün gamı geniş”
Girgin Grup kuruluşu olan Castelli, Aksaray’da, 20 bin m2 açık, 7 bin m2 kapalı fabrikada talaşlı imalat, araç üstü ekipman ve mühendislik hizmetleri ile müşterilerinin her türlü çöp aracı, vidanjör, kanal açma, tanker, itfaiye aracı, hurda toplama araçları, çöp konteyneri gibi imalat ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden Girgin “Hafriyatta 3 çeşidimiz var bir kasa damper diye tabir ettiğimiz var. Dorse damper var. Birde belediye tipi dediğimiz kısa damperlerimiz var. Nakliyatta da 3 çeşitten oluşmak üzere 13.60 kuru yük var. 13.60 tenteli var. Birde 13.60 kayar perde, yan perdeli var. Lowbed’de üretiyoruz. Hurdacılar için kancalı Foktif üretiyoruz. 7 metreden 16 metreye kadar sıkıştırmalı çöp kamyonları üretiyoruz” şeklinde konuştu. Özellikle Kuzey Irak, Gürcistan, Romanya’ya ihracat yapan Castelli, yurtiçi pazarında oldukça aktif konumda. 2012’nin ilk çeyreğinde 150 adet treyler grubu satan firmanın damperde de 60 adet satışı aynı dönemlerde gerçekleşti. “Mobil servis ile hizmet veriyoruz”
ARÜSDER üyesi olan “Türkiye’nin her yerinde varız” diyen Caselli Araç Üstü Ekipmanları Yönetim Kurulu Başkanı Adem Girgin, mobil servis sistemiyle müşterilerinin ihtiyaçlarını giderdiklerini de sözlerine ekledi. Fiyatlar konusunda da “Biz diğer firmalara göre daha hesaplı ürün sunabiliyoruz” diyen Girgin, “Bunun yanı sıra ikinci el desteği de veriyoruz. İkinci elde dorsenin her türünü alıyoruz. Marka model fark etmiyor” dedi. “Bu sektörde müşteri zor memnun oluyor”
Zor bir sektöre hizmet ettiklerini belirten Girgin Damper ve Treyler kullanıcılarının zor müşteri grubuna girdiklerini de belirtti. Girgin sözlerini şu şekilde sürdürdü : “Çünkü hafriyatta damperin devrilme riski çok fazla. Mesela yükü dengeli atamayabiliyor. Kimisi kapağı açmayı unutuyor öyle deviriyor. Nakliyeci de Avrupa standardına uygun olduğu için yakıtını, lastiğinin aşınma payını hesap ediyor. Bizde en ince detaylarına varıncaya kadar problemlerini gidermeye çalışıyoruz. Ayrıca Herkes nasıl bir ürün alacağını, malın nasıl kaliteli olduğunu dingilinden tutun, lastiğine, kullandığın sacın milimine kadar her birini hesaplıyor.” Oya KAYA / Abdullah KARLIDAĞ www.tasimacilar.com 20.06.2012 / 16:14