Glokal, yılın ilk teslimatını gerçekleştirdi

Glokal, yılın ilk teslimatını gerçekleştirdi

DAF marka çekici ve kamyon modellerinin satış ve servis hizmetlerini İstanbul’da yer alan üç tesisinde sürdüren Glokal, yılın ilk teslimatlarından birini Medetoğulları Uluslararası Nakliyat’a gerçekleştirdi.

Medetoğulları Uluslararası Nakliyat,  iki adet  DAF XF 480 model çekicilerini düzenlenen törenle teslim aldı. Düzenlenen teslimat töreninde, firma yetkilisi Engin Medetoğlu ve Glokal Bölge Satış Yöneticisi Alper Ata hazır bulundu.
CF ve XF modelleriyle “Yılın Uluslararası Kamyonu” ödülünün sahibi olan DAF, filoların öncelikli tercihi olmayı sürdürüyor. Son olarak, İstanbul merkezli taşımacılık firması Medetoğulları Uluslararası Nakliyat da filosunda DAF 480X çekicilerini tercih etti. Glokal tarafından satışı gerçekleştirilen iki adet DAF XF 480X düzenlenen törenle Medetoğulları Uluslararası Nakliyat’a teslim edildi. Glokal’in Orhanlı’da bulunan tesisinde düzenlenen teslimat törenine firma yetkilisi Engin Medetoğlu ve Glokal Bölge Satış Yöneticisi Alper Ata katıldı.
Yeni nesil CF ve XF kamyonları, DAF’ın verimli taşımacılık ve sürücü konforu konusunda standartlarını temsil ediyor. DAF CF ve XF’de motor teknolojisindeki ilerlemeler, yeni tahrik hatları ve aerodinamik optimizasyonlar sayesinde yüzde 7'ye kadar daha düşük yakıt tüketimi elde ediliyor. CF ve XF modellerinde ayrıca daha yüksek taşıma kapasitesi için daha düşük ağırlık ve en yüksek sürücü konforu, en çekici görünüm için ise güncellenmiş iç ve dış tasarım gibi özellikler de bulunuyor. 
 
 
medetogullari_teslimat-gorseli-(large).jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.