GLS Global Lojistik Iveco’dan aldığı çekicilerle filosunu genişletti

GLS Global Lojistik Iveco’dan aldığı çekicilerle filosunu genişletti

Iveco yetkili bayii Kılıçlar Otomotiv, GLS Global Lojistik firmasına 3 adet yeni Stralis Hi-RoadAT460 çekici teslimatı gerçekleştirdi.

Uluslararası nakliye firmalarından Mersin Menşeli GLS Global Lojistik, Kılıçlar Otomotiv’den teslim aldığı 3 adet yeni Stralis Hi-RoadAT460 çekici ile bünyesinde yer alan çekici sayısını 23 adede yükseltti. Avrupa ve Balkan ülkelerine çalışan GLS Global Lojistik filosundaki Iveco markalı çekici sayısını 12 adede çıkarttı.

Kılıçlar Otomotiv’in Mersin tesislerinde gerçekleşen teslimat törenine GLS Global Lojistik Firması sahibi Ahmet Kodaz, Kılıçlar Otomotiv Genel Müdürü Kurtuluş Saylam, Genel Müdür Yardımcısı Kenan Kılıç ile ağır vasıta satış müdürü Hasan Kayın katıldı.

GLS Lojistik firma sahibi Ahmet Kodaz’ın teslimat töreninde yaptığı açıklamada Iveco marka yeni çekicilerin kalitelerinin 3 Yıl/450.000 Km olarak değişen yeni garanti şartları ile artık resmen tescillendiği, değişen yeni kabinlerin estetik görünümleri ile daha da mükemmel olduğu, donanım seçenekleri ile rakiplerinden ayrıldığı ifade etti.

Törenin ardından Kılıçlar Otomotiv Genel Müdürü Kurtuluş Saylam tarafından Ahmet Kodaz’a günün hatırasına bir plaket verildi.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.