GO, ilk istasyonunu Konya’da açtı

GO, ilk istasyonunu Konya’da açtı

Yüksek standartlardaki, kaliteli, eşit ve çevreye duyarlı hizmetleri ile üstün nitelikli yakıt çeşitleriyle fark yaratan ve akaryakıt sektöründe yeni bir devir başlatan yeni nesil ilk GO yakıt istasyonu; Konya’da hizmete girdi.

İpragaz’ın akaryakıt sektöründeki markası GO ilk adımını Konya’da attı. İlk GO yakıt istasyonu, Konya Karatay’da, Karakayış Caddesi üzerinde bulunan Saraçoğlu Petrol oldu. İlk GO yakıt istasyonunun açılışı için düzenlenen törene, İpragaz CEO’su Selim Şiper, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay’la birlikte SHV Energy Başkanı Paul Zekhuis de katıldı. İlk GO bayisi İsmail Saraçoğlu, Konya Vali Yardımcısı Hasan Karakaş, Konya Ticaret Borsası Başkanı H. Uğur Kaleli’nin yanı sıra iş adamları ve sektör temsilcilerinin de yer aldığı açılışa, vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.


52 yıllık güven ve tecrübe

Türkiye enerji sektörünün, “tek çatı altında komple çözümler sunan” yegâne şirketi İpragaz’ın, “sadece iyi bildiği ve inandığı işi yapmayı” kendine felsefe edindiğini belirten İpragaz CEO’su Selim Şiper, “Bugün, bu felsefesiyle bütünleşen bir işi daha hayata geçirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Altını çizmem gerekir ki; ekip olarak bizlerin hayallerimizi genelden farklı olarak daha hızlı ve kalıcı şekilde hayata geçirebilmemizin temelinde 52 yıllık iş yapma biçimimiz ve yarattığımız güven yatıyor” dedi.

Herkese aynı hizmet kalitesi

Törende konuşan Selim Şiper, ‘ilk GO istasyonunun açılışını huzurlarınızda yaşamanın, gururunu ve mutluluğunu taşıyoruz’ dedi. Selim Şiper, GO istasyonu ile geleceğe saygılı, sürdürülebilirlik felsefesi ile yapacakları tüm operasyonları, çevreye ve finansal sürdürülebilirliğe gösterdikleri duyarlılıkla yürütüleceğini ifade etti. GO istasyonuna gelen her tüketicinin, ne miktarda alım yaparsa yapsın, aynı hizmet kalitesiyle karşılanacağına vurgu yapan Şiper, ne tip yakıt kullanırsa kullansın, aynı iyi muamele ve özenli yaklaşıma tanık olacağının altını çizdi.

Yeşil ışık her yerde yanacak

GO’nun bayilerine, pazar koşulları dâhilinde, her iki tarafın da hakça kazanacağı adil bir ticari yaklaşım göstereceğini de belirten İpragaz CEO’su Selim Şiper, “GO, akaryakıt dağıtım pazarında BADO (Bayi Dostu) modeli ile büyüyecek. GO, seçici olacak ve kendiyle aynı vizyonu paylaşan, inanan zihniyetle ortaklık yapacak. GO, bayileriyle rekabet etmeyecek ve bayileri karşı taraf olarak görmeyecek. Müşteriye olan farkını, hizmette yarattığı ayrıcalığıyla ortaya koyacak. GO, bayilerine; markayı daha iyiye taşıyabilme, büyüme ve daha çok kazanma beklentileri doğrultusunda, yönetiminde söz hakkı verecek. Kısa ve öz; markanın yaratım sürecinin başlangıcı olan yeşil ışığımız, bizimle olma kararını vermiş olan bayilerimiz için her daim yanıyor olacak” dedi.

SHV Energy Başkanı Paul Zekhuis “gurur duyuyoruz”

İpragaz CEO’su Selim Şiper’den sonra mikrofonu alan SHV Energy’nin Başkanı Paul Zekhuis konuştu. Konuşmasında 3 kıtada, 27 ülkede, 36 şirket ve 13.500 çalışan ile 30 milyon müşterisine enerji çözümleri sunan dünya devi SHV Energy olarak, “Türkiye’nin yeni nesil yakıt istasyonu GO’nun bu ilk istasyonunun açılışında burada bulunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Hepimiz için bir hayal olan bu projenin hayata geçmesinde emeği olan herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” sözleri ile memnuniyetini dile getrdi. SHV’nin 1896 yılından beri faaliyette olan bir enerji şirketi olduğuna dikkat çeken Paul Zekhuis, “O günlerden bugünlere gelene kadar, çok farklı dönemlerden geçtik. Ancak, her zaman işimizi en iyi şekilde yapmayı kendimize görev edindik. Zaman değişti, dünya değişti, SHV de sizin gibi vizyon sahibi ve hayal gücü yüksek insanlar sayesinde gelişmeye devam ediyor. Müşterimizi her zaman yaptığımız işlerin odağında tutmak, SHV’nin kültürüdür. Çünkü bizim var olma sebeplerimizden en önemlisi; ‘müşterilerimize nasıl daha kaliteli hizmet verebiliriz?’ diye düşünmek. Onların enerji ihtiyaçlarını, tek bir merkezden karşılayabilmek. Bugün İpragaz, bu işlevi yerine getirme noktasında çok önemli bir adım atıyor. Ben de burada olmaktan ve bu ana şahitlik etmekten çok mutluyum” dedi.

Saraçoğlu: ‘yeni bir dönem başlayacak’

İlk GO yakıt istasyonu bayisi Saraçoğlu Petrol’ün sahibi İsmail Saraçoğlu ise “Türkiye akaryakıt sektöründe yeni bir dönem başlatacak olan GO’nun ilk bayisi olmaktan ve İpragaz’ın bu önemli ilk adımına ev sahipliği yapmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. GO, kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla, çevre duyarlılığı ile akaryakıt sektöründe farklılaşacak, özgün özellikleriyle yeni bir dönem başlatacak. Bunun yanı sıra akaryakıt dağıtım sisteminde geliştirdiği BADO sistemi ile de biz bayilere benzersiz avantajlar sunuyor” dedi. Konuşmaların ardından ilk GO yakıt istasyonu, törenle hizmete açıldı.


Çevreye saygılı GO, renklerini yollardan aldı

Uzun ve titiz bir hazırlık döneminin ardından hayata geçirilen GO, renklerini hizmet vereceği yollardan aldı. Temel renkleri trafik lambasının ilerlemeyi simgeleyen yeşilinden ve tüm yolları kaplayan asfalt grisinden alan GO, pompasından marketine kadar her noktasında özgün tasarımlara sahip. Kurumsal aydınlatması LED’lerle gerçekleştirilen GO istasyonlarında yüzde 56 elektrik tasarrufu ve daha az karbondioksit salınımı sağlanıyor. GO istasyonlarında akıllı su kullanımı ile ekolojik hassasiyetler öne çıkarken, Türkiye’de bir ilk olan özel çöp kovaları ile de geri dönüşüme doğrudan katkı sağlanıyor. “Tüketicisine saygılı ve eşit hizmet götürme” temel felsefesi ile yola çıkan GO’da, market alanında çok amaçlı kullanılabilen interaktif alanlar ve çocukların ebeveynleri ile birlikte girebilecekleri aile tuvaletleri de bulunuyor.

BADO uygulaması geliyor

Dağıtım sistemi olarak mevcut uygulamalardan farklı ve özgün bir model olarak BADO’yu (Bayi Dostu) geliştiren GO, şimdiye kadar hiç görülmemiş bir şekilde yönetimsel süreçlerde de bayilerine söz hakkı tanıyor. Türkiye’de bir ilk olan bu sistemde, bayi adları kanopide de yer alıyor. Temelinde bayilik olan BADO; sadece tek bir tarafın kazanacağı değil, ‘kazan kazan’ ilkesiyle, daima adil şartlar ne gerektiriyorsa, o çerçevede iki tarafın da kazanacağı bir iş modeli olarak oluşturuldu. İpragaz’ın 52 yıllık iş yapma biçimi ve tutkusu güvencesi ile geliştirilen BADO’da, GO bayilerine pazar gerçekleri doğrultusunda adil bir ticari yaklaşım sergileniyor. ‘GO Bayi Konseyleri’ yapılanması ile bayiler; şirketin yönetimsel süreçlerine fikirsel katkılarda bulunabilecekler, karar alma süreçlerinde de yer alabilecekler.


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.