Gök-Bora Lojistik'e ödül

Gök-Bora Lojistik'e ödül

2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesinin gala yemeğinde düzenlenen “Lojistikte Yılın Başarı Ödülleri” töreninde, başarılı çalışmalarından dolayı Sefa EZGİN 'Yılın Lojistik Profesyoneli' Ödülüne layık görüldü

2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesinin gala yemeğinde düzenlenen “Lojistikte Yılın Başarı Ödülleri” töreninde, başarılı çalışmalarından dolayı Sefa EZGİN 'Yılın Lojistik Profesyoneli' Ödülüne layık görüldü.

14 kategoride verilen oylama sonucunda, ödülü Gök-Bora Lojistik Pazarlama, Satış, CRM ve Nakliye Satın alma Müdürü Sefa EZGİN, UTA Lojistik Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Cem Kaçmaz’ın elinden aldı.

Düzenlenen törenden sonra konuşan Sefa EZGİN:

Ekonomi ve Lojistik Zirvesi gibi prestijli bir organizasyondan aldığım bu ödüle layık görüldüğümüz için çok mutlu ve gururluyuz. Bu ödülü, tüm çalışma arkadaşlarım adına alıyorum. Ayrıca, bu ödül daha kaliteli hizmet sunma çabalarımızın somut birer karşılığı olarak bizleri gururlandırıyor, daha çok motive ediyor.

Gök-Bora Lojistik olarak, kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak üzere sürekli kendimizi geliştiriyoruz. Öncelikli hedefimiz, çalıştığımız firmaların bizi hizmet sağlayıcısının ötesinde maksimum değer oluşturan stratejik bir ortak olarak konumlandırmalarıdır. Bizi bu ödüle layık görenlere sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

gokbora-lojistik.jpg

sefa-ezgin.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.