Golf Turizm turistlerini Isuzu ile taşıyacak

Golf Turizm turistlerini Isuzu ile taşıyacak

Anadolu Isuzu’nun çağdaş ve modern yolcu taşımacılığı için tasarladığı Novo Lux otobüsler; yerli ve yabancı turistlere Golf turizmi konusunda 11 yıldır hizmet sağlayan Millennium Golf’un de filosunda yerini aldı.

Antalya Bayii Esay Otomotiv’de düzenlenen teslimat törenine; Esay Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Utku Taşkın, Satış Müdürü Ayşe Şarlıoğlu ile Millennium Golf yetkilileri katıldı.


“Isuzu ihtiyaçlar doğrultusunda otobüs üretiyor”
“Bugün teslimatını yaptığımız Novo Lux otobüsler tam da turizmcilerin istediği gibi” diyerek söze başlayan Esay Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Utku Taşkın Anadolu Isuzu’nun turizm şirketlerinin ihtiyaçlarını dikkate alarak otobüs ürettiğini belirtti. Taşkın, “Bu nedenle Novo Lux marka küçük otobüsler yakıt ekonomisi ve yüksek performansı ile Antalya’da büyük ilgi görmeye devam ediyor. Çağdaş, ekonomik, çevreci ve kaliteli Novo Lux otobüsler rakiplerinden çok farklı. Sektördeki yeni ihtiyaç ve standartların göz önüne alınarak tasarlandığı bu otobüsler; boyutları, alt yapısı ve donanımı ile turizm ve servis sektörünün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor” dedi. Esay Otomotiv’in satış ve satış sonrası hizmetleriyle Türkiye’nin en büyük 5 Yıldızlı bayilerinden biri olduğunu söyleyen Taşkın, aracı sattıktan sonrada görevlerini devam ettirdiklerini sözlerine ekledi. Taşkın,“Bizim görevimiz aracı satmakla bitmiyor. Asıl görevimiz araç satıldıktan sonra başlıyor. Esay Otomotiv olarak müşterilerimize dört dörtlük hizmet vermeye devam edeceğiz” diyerek konuşmasını bitirdi. www.tasimacilar.com 23.04.2012 / 13:09