GO’nun İlk Akdeniz Bayisi, Antalya’da Hizmete Girdi

GO’nun İlk Akdeniz Bayisi, Antalya’da Hizmete Girdi

Akaryakıt sektörünün genç ve dinamik markası GO, Akdeniz’deki ilk GO yakıt istasyonunu Antalya’da açıldı.

İpragaz’ın, 52 yıllık tecrübesini ve güvencesini yansıttığı yeni nesil GO yakıt istasyonlarının Akdeniz Bölgesi’ndeki ilk bayisi, Antalya’nın Elmalı İlçesi’nde hizmete girdi.. Finike caddesi üzerinde düzenlenen törene, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ve İpragaz yöneticilerinin yer aldığı, GO bayisi Ceylan Petrol sahibi Ekrem Ceyhan’ın ev sahipliğinde düzenlenen açılış töreni, yerel yöneticiler, iş dünyası ve sektör temsilcilerinin yanı sıra vatandaşların da katılımıyla gerçekleştirildi.

“Türkiye akaryakıt sektöründe fark yarattık”

Törende konuşan İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, GO’nun müşterilerine, yakıt ve hizmet kalitesine, bayilerine verdiği değerlerle Türkiye akaryakıt sektöründe fark yarattığına dikkat çekti. GO, renklerini yollardan alan özgün tasarımı ile yarattığı farkı; su ve elektrik tasarrufundan geri dönüşüme kadar güçlü çevresel hassasiyetleri, yüksek standartlardaki yakıtları, adil ve kaliteli hizmet anlayışı ile de sürdürüyor. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra bayilerine ‘söz hakkı’ veren özgün dağıtım felsefesi BADO (Bayi Dostu) ile de GO, Türkiye akaryakıt sektöründe gerçek anlamda yeni bir dönem başlattı’ dedi.

ENO serisi yakıtlar performans ve motor ömrünü arttırıyor

GO yakıt istasyonlarında sunulan ENO serisi benzin ve dizeller; özel geliştirilmiş yakıt katkıları sayesinde, düzenli kullanımda araç motorlarını başarıyla temizliyor. GO’nun ENO serisi yakıtları, katkısız yakıtlara kıyasla; yakıt tüketimini düşürüyor, araç ömrünü uzatıyor, bakım giderlerini azaltıyor ve motor performansını arttırıyor

Mobil 1 de, GO yakıt istasyonlarında müşterileri ile buluşuyor

Dünyanın sentetik yağ üretiminde teknoloji lideri ve en prestijli markası Mobil 1 de, GO yakıt istasyonlarında, müşterileri ile buluşuyor. Geleneksel motor yağlarının ötesinde yüksek performans sunan ‘aşınma önleme’ teknolojisini içeren Mobil 1, otomobil üreticilerinin en katı standartlarını dahi karşılıyor.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.