Goodyear, daha yüksek tasarruf sağlayan yeni nakliye lastikleri üretti

Goodyear, daha yüksek tasarruf sağlayan yeni nakliye lastikleri üretti

Goodyear, nakliye sektöründe kullanılmak üzere, RHS II+ ve RHD II+ 17,5" ebadında ön ve çaker aks lastikleri üretti.

Bu yeni lastiklerin, Goodyear’ın ürettiği bir önceki modellere göre (RHS II ve RHD II) daha fazla ekonomik yakıt tasarrufu sağlarken, daha kısa fren mesafesi sunduğu belirtildi. Yeni jenerasyon lastiklerin bu başarılı performanslarının, Goodyear’ın Lüksemburg’da bulunan Yenilik Merkezi’nde gerçekleştirdiği RHS II ve RHD II lastikleri ile kıyaslama testlerinde kanıtlandığı belirtildi.

Açıklamada ayrıca “Regional RHS II+ ve RHD II+ lastiklerinin ortalama olarak yuvarlanma direnci yüzde 12 ve ıslak yol tutuşu yüzde 16 daha iyi şekilde geliştirildi. Önceki modellere kıyasla, kilometreden ödün vermeden daha yüksek yakıt tasarrufu ve daha iyi frenleme performansı sunuyor” ifadelerine yer verildi.

Nakliye sektörü için yüksek öncelik taşıyan ıslak yol tutuşu ve yakıt verimliliğinin yanı sıra, kilometre mesafesi de önem taşıyor. Yeni lastiklerin yalnızca yüksek kilometre performanslarını korumakla kalmayıp, diş dayanıklılığı dâhil olmak üzere farklı alanlarda da tüketicilerine yenilik sunduğu ifade edildi.

DAF ve Mercedes-Benz gibi önde gelen üreticilerden kamyon lastikleri için onay alan Goodyear Regional RHS II + ve RHD II + lastikleri diş açma ve kaplanabilme özelliklerine de sahip. Her iki lastik de 205/75R17.5, 215/75R17.5 ve 245/70R17.5 ebatlarında Şubat 2013 itibariyle Türk tüketicilere sunulmaya başladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.