Goodyear lastik alanlara “Back-Up” güvencesi

Goodyear lastik alanlara “Back-Up” güvencesi

Goodyear, kampanyaya katılan bayilerinden ve Premio’lardan lastik alan müşterilerine “Goodyear Premium Club Üyeliği”ni “Back-Up” güvencesi ile hediye ediyor.

110 yıldır lastik sektörüne hizmet eden Goodyear, şimdi de müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak Goodyear Premium Club Üyeliği hediye ediyor. Goodyear ve Premio bayilerinden 4 adet Goodyear markalı Yaz/Kış/4Mevsim Ultra Yüksek Performans ve 4x4 lastik alan Goodyear müşterileri, “Premium Club Üyeliği” kazanarak 1 yıl süre ile Back-Up hizmetlerinden faydalanabiliyor. “Araç lastiği seçiminde güvenlik en öncelikli ihtiyaç”
Goodyear’ın son kampanyası konusunda bilgi veren Tüketici Lastikleri Direktörü Sibel Raif “Aracınız için doğru lastik seçerken, güvenlik, performans özellikleri, aracın teknik özellikleri, yol koşulları ve sürüş alışkanlıkları mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır. Biz Goodyear olarak, tüketicilerimize, bütün bu ihtiyaçları kapsayan yenilikçi ve üstün teknolojiye sahip ürünleri, birbirinden avantajlı kampanyalarla sunuyoruz. Goodyear’ın Ultra Yüksek Performans ve 4x4 lastiklerini tercih edenler, kazanacakları bir yıllık “Goodyear Premium Club Üyeliği” ile sağlık destek hizmetinden, seyahat destek hizmetine, lastik değiştirme hizmetinden, yolda destek hizmetine ve daha bir çok Back-Up hizmetine sahip olabilecek” dedi. Goodyear Premium Club üyeleri yaşamlarını kolaylaştıracak, yolda karşılarına çıkabilecek sürprizlere hazırlıklı olmalarını sağlayacak, sağlık konularında danışmanlık sunacak, seyahatlerini planlayacak avantajlar dünyasından Nisan ayından itibaren yararlanmaya başlıyor olacak. www.tasimacilar.com 17.04.2012/12:22