Goodyear Münih Bauma fuarında

Goodyear Münih Bauma fuarında

Goodyear, Münih'teki Bauma Fuarı’nda inşaat sektörüne yönelik olarak pazara sunduğu OMNITRAC serisinin çeker ve ön aks lastiklerinin ilk kez sergilemenin yanı sıra, iş makineleri endüstrisi (OTR) için de en son ürünlerini ve çözümlerini de katılımcılarla

Goodyear’ın Bauma’da tanıtacağı yeni lastikleri, ağırlıklı olarak yollarda faaliyet gösteren ancak yol dışı koşullarla da karşı karşıya kalan ve günümüzün inşaat sektörü uygulamalarında çalışan araçlar için optimum hasar dirençli ve daha uzun performans gösterecek şekilde geliştirilmiştir. Bu araçlar arasında; damperli kamyonlar, beton mikserleri, beton pompaları ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren alçak dorseli loderler ile atık, geri dönüşüm, kereste ve tarım endüstrilerindeki kamyonlar da bulunmaktadır.

Şirket ayrıca Bauma’da off-road operatörlerine doğru ve gerçek zamanlı lastik izlemesi yapabilmeleri için Goodyear Proactive Solutionspatentli Goodyear TPMS Heavy Duty tahmini analitik teknolojisini de tanıtacak.

Goodyear’ın EMEA bölgesi OTR Genel Müdürü Octavian Velcan, “Goodyear, pazardaki hemen hemen her makineye yönelik lastiklerle, inşaat endüstrisi için çok geniş lastik ve servis seçeneklerine sahip markalardan biridir. Daha büyük yükler ve en zorlu çalışma koşulları ile mücadele etmek için yeni ve geliştirilmiş ürünler sunmaya devam ederken, sadece lastik tedarik etmek yeterli değildir. Bu nedenle, lastikle ilgili kazaları yüzde 85'e kadar azaltarak aracın çalışma süresini artırdığı kanıtlanmış, eksiksiz veri tabanına sahip proaktif çözüm paketi sunuyoruz” dedi.

goodyear-insaat-bauma-fuari.jpg

Goodyear Avrupa Ticari Lastikler Başkan Yardımcısı David Anckaert ise, “Birinci kalite OTR lastiklerine olan talep, madencilik ve inşaat operasyonlarının yanı sıra liman ve endüstriyel segmentlerdeki gelişmeler sayesinde dünya genelinde büyümeye devam ediyor. Operasyonlarımıza yaptığımız yatırımlar, artan talebe cevap vermemizi sağlıyor. Sahadaki müşterilerimizin günlük operasyonlarına daha iyi hizmet sunmamızı sağlayacak yüksek kaliteli ürün portföyümüz ile hem kamyonlar hem de iş makineleri için mobilite çözümleri sunuyoruz” diye konuştu.

Goodyear’ın EMTrack OTR lastik performans izleme sistemini ve belden kırmalı kamyon ve greyderlere yönelik TL-4A OTR lastiğini ön plana çıkaracağı standı Bauma’da salon A6Stand 224'te yer alıyor.

goodyear-bauma-fuari.jpg

Bauma 2019'da Goodyear Ürünleri ve Çözümleri

Goodyear OMNITRAC S ve D

Yeni Goodyear OMNITRAC S ve D ağırlıklı olarak inşaat sektöründe faaliyet gösteren, asfaltlanmamış alanların zorlu koşullarıyla karşılaşan ancak ağırlıklı olarak yollarda çalışan kamyonlar için karma servis lastikleri serisidir ve Bauma’da ilk defa sergilenmiştir. Optimum hasar direnci ve daha uzun hizmet ömrü ana avantajlarındandır. Diğer bir avantajı ise, giderek daha zorlaşan kış lastiği gerekliliklerini karşılamak için tam 3PMSF uyumluluğudur. Yeni DuraShield teknolojisine sahip OMNITRAC S ve D serisi, lastiğin gövdesinde oluşabilecek hasarlara karşı ekstra dayanaılklılık ve kaplanabilirlik özelliğine sahiptir. Radyo frekansı tanımlama (RFID), lastik yönetimi ve izleme sistemlerine bağlantı ve tespit olanağı sunar.

Goodyear Proaktif Çözümleri TPMS Heavy Duty (ağır hizmet tipi)

Goodyear TPMS (Lastik Basıncı İzleme Sistemi) Heavy Duty, lastik performansını iyileştirmeye, çalışmama süresini azaltmaya ve arazi dışı araçların toplam sahip olma maliyetini iyileştirmeye yardımcı olan lastiklerin hassas ve gerçek zamanlı olarak izlenmesini sağlayan veri tabanlı bir çözümdür.

TPMS Heavy Duty, gelişmiş telematik ve G-Predict adlı patentli tahmine dayalı analiz teknolojisi sunar.  Lastiklerin içine yerleştirilen TPMS sensörleri lastik basıncını ve sıcaklığını sürekli izler ve bu bilgileri yerleşik telematikler aracılığıyla verilerin analiz edildiği Goodyear sunucusuna iletir. Operatörlere potansiyel sorunlar derhal bildirilir, lastik ömrünü tahmin etmek ve bakımı planlamak için veriler analiz edilir.

OTR uygulamaları için Goodyear Proaktif Çözümler TPMS Heavy Duty'nin bir başka avantajı da takip ve izlemedir. Bu dahili GPS fonksiyonu, filo yöneticilerinin makinelerin yerini tespit etmelerine ve izinsiz hareket ettirme veya hırsızlığa karşı korumalarına olanak verir.

 

Goodyear EMTrack

Goodyear EMTrack, Goodyear’ın OTR lastik yönetimi aracıdır ve diş derinliği, şişirme seviyeleri ve diğer göstergeler gibi kritik lastik verilerinin hızlı ve doğru bir şekilde toplanmasını sağlar, lastik hizmet ömrünü iyileştirmeye, tahmin etme ve bütçelemeye yardımcı olur. 

Goodyear TL - 4A

Bauma'da sergilenen Goodyear TL-4A lastiği, daha yüksek kapasiteli iş makinalarına olan talebin artışını karşılamak için belden kırmalı kaya kamyonu ve ayrıca Skreyperler için geliştirilmiştir. Bu lastik, çamurda ve yumuşak zemin koşullarında daha iyi çekiş gücü sağlayan yüksek diş derinliğine sahiptir ve darbe dayanımını artırmak için yüksek gerilimli çelik kuşak paketine sahip 33.25R29 ebadında iki versiyon üretilmiştir.  Bunun faydası, 2017 yılında gerçekleştirilen gerçek koşullu bir test ile doğrulanmıştır. Fayda, yalnızca basınç ve sıcaklık uyarılarını ve raporlarını sürekli takip ederek elde edilebilir. Gerçek sonuçlar, lastiklerin kullanım koşullarına, lastiklerin hangi sıklıkla değiştirildiğine, sürüş koşullarına ve uygun lastik bakımına bağlı olarak değişebilir

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.