Goodyear, Münih’de yeni yükleyici lastiğinin Dünya tanıtımını yapacak

Goodyear, Münih’de yeni yükleyici lastiğinin Dünya tanıtımını yapacak

Goodyear’ın Münih’de düzenlenecek BAUMA 2013 inşaat araçları ve yol ekipmanları fuarında RT-5D tekerlekli yükleyici lastiğini tanıtacak. Tanıtılacak lastiğin yüzde 25 daha fazla yük kapasitesine sahip olduğu belirtildi.

Goodyear, ağır uygulamalar için yeni bir tekerlekli yükleyici lastiği piyasaya çıkarıyor. Bu lastik, Almanya’nın Münih şehrinde 15 – 21 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenecek olan Bauma 2013 inşaat araçları ve ekipmanları fuarında sergilenecek.
Goodyear, BAUMA’da ayrıca yeni bir liman lastiğinin de dünya tanıtımını yapacak.

Goodyear RT-5D tekerlekli yükleyici lastiğinin kendi türünde bir önceki lastikle karşılaştırıldığında yüzde 25 daha fazla taşıma kapasitesi, daha fazla konfor ve daha güçlü çekiş gibi birçok avantaj sunduğu belirtildi.

Goodyear’ın yol dışı (OTR) lastik grubuna giren bu yeni ürününün, taş ocakları, zorlu endüstriyel uygulamalar, aynı zamanda hem açık madenler hem de yer altında bulunan madenler gibi zorlu koşullarda kullanılmak üzere üretildiği belirildi.

Goodyear RT-5D teknolojisi

Goodyear RT-5D teknolojisinin; damak alanındaki, karkas koruyucularındaki ve katman kıvrımındaki güçlendirmeleri bir araya getiren Yüksek Dayanımlı Karkas Teknolojisi’ne sahip olduğu ifade edilirken, bu teknoloji sayesinde lastiklerin daha fazla yük taşıyabildiği ve zorlu koşullarda güçlendirilmiş yanakları ile hasar direncinin arttığı belirtildi.

Yeni lastiğin sürücüye daha fazla konfor sağladığı belirtilirken, dönüş başına yüzde 25 daha fazla yük taşıma kapasitesi ile verimliliğin ve dolayısıyla kârlılığın artması anlamına geldiğinin de altı çizildi.

Yeni RT-5D tekerlekli yükleyici lastiğinin, bir önceki versiyonu olan RT-5C’nin yerini alacağı ifade edilirken, 29.5R25 ebadındaki RT-5D, Volvo L220G ve L250G tekerlekli yükleyicileri için orijinal lastik donanımı olarak onaylandığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.