Goodyear Solaksubaşı Bayisi Bursa Gemlik’de

Goodyear Solaksubaşı Bayisi Bursa Gemlik’de

Goodyear’ın Bursa’da bulunan Solaksubaşı Bayisi, 12 Mart’ta yeni yerinde hizmete başladı.

Goodyear’ın 1963 yılından bu yana hizmet veren Solaksubaşı Bayisi 2014 yılındaki yatırımıyla hizmet alanını genişleterek, binek ve hafif ticari otomotiv pazarlarında da yer almayı hedefliyor. Asıl uzmanlığı kamyon lastikleri olan Solaksubaşı, yeni açtığı şubesinde özellikle binek lastik segmentine odaklanacak. Bayi, müşterilerine lastik değişimi, rot balans, lastik tamiri ve jant düzeltme gibi hizmetler de sunacak. “İş ortaklarımızla kurulan bağ ile müşterilerimize nesilden nesile hizmet veriyoruz.”
Solaksubaşı’nın binek lastiklere özel yeni şubesinin açılış töreninde konuşan Goodyear Türkiye Tüketici Lastikleri Direktörü Ersin Özkan, “İş ortaklarımız ile aramızda oluşan uzun soluklu ve güçlü bağlarımız sayesinde, müşterilerimizle olan ilişkilerimizi nesilden nesile aktarıyoruz. Bursa’nın Gemlik ilçesinde, daha geniş bir alanda hizmet verecek olan Solaksubaşı bayiimizi bu girişiminden dolayı tebrik ediyor ve yeni şubesinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz” dedi. Artık binek araç lastiği segmentinde de hizmet vereceğiz.
Goodyear Solukbaşı Bayii sahibi Mahmut Solaksubaşı, kamyon lastikleri segmentinde edindikleri 50 yıllık uzmanlığımızı şimdi de tüketici lastikleri segmentine aktararak, binek araç sahiplerine Gemlik-Bursa’daki yeni şubelerinde, üstün ekipmanlarla donatılmış geniş bir alanda hizmet vereceklerini belirtti. www.tasimacilar.com 12.03.2014 / 17.04