Goodyear Strateji Toplantısı Antalya’da gerçekleşti

Goodyear Strateji Toplantısı Antalya’da gerçekleşti

Goodyear Ticari Lastikler Bayileri’nin katılımıyla gerçekleşen Strateji Toplantısı Antalya’da yapıldı.

17-18 Ocak 2014 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşen Goodyear Ticari Lastikler Strateji Toplantısı, Goodyear Türkiye Genel Müdürü Emin Özkan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Özkan, 2013’e dair genel bir değerlendirme yapan ve 2014 hedeflerini anlattı.

“Hedefe ulaşmanın birinci kuralı, müşteri odaklı olmak.”

Özkan, ticari araçlardaki kış lastiği zorunluluğu uygulamarının gündemde olması ile tüketici bilincinin ve rekabetin her zamankinden fazla olduğu bir yıl diye nitelendirirken; 2014 yılında da hedeflerine ulaşmalarının birincil kuralı, müşteri odaklı çalışmak olduğunu belirtti.

“2014 yılı pek çok fırsatı beraberinde getirecek.”

Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Direktörü Mahmut Sarıoğlu katılımcılarla ticari lastik yenileme pazarı ve mevcut stratejiler hakkındaki bilgilerini paylaştı. Sarıoğlu, “Araç parkındaki olumlu gelişim ve ticari lastik pazarında yakalanılan ivme sayesinde, 2014 yılı işimiz için pek çok fırsatı beraberinde getirecek. Burada bize düşen, önceliklerimiz doğrultusunda bu fırsatları müşterilerimizle birlikte kazanacağımız hale dönüştürmektir” diye konuştu.

Yeni ticari lastik M+S özelliğine sahip.

Strateji Toplantısı’nda Goodyear’ın yeni ticari lastiği RHT II HCT lansmanı da gerçekleştirildi. Yeni ürün hakkında bilgi veren Goodyear Ticari Lastikler Pazarlama Müdürü Faruk Uslu, “Yeni ticari lastiğimiz sahip olduğu HCT teknolojisi sayesinde ısıya ve yüke dayanıklı, önceki nesil RHT lastiğimize göre yüzde 30 daha fazla kilometre performası sağlıyor. Ayrıca Goodyear RHT II HCT lastiğimiz sahip olduğu M+S özelliği ile Kasım 2012’de yürürlüğe giren ticari araçlardaki kış lastiği yönetmeliğine en uygun lastik” dedi.

“Sosyal sorumluluk.”

Goodyear ticari lastik bayileri arasında 12 adet 385/65R22.5 RHT II HCT lastik için açık artırma düzenlendi. HCT teknolojisi sayesinde ısıya ve yüke dayanıklı, yüzde 30 daha fazla kilometre performası sağlayan Goodyear RHT II HCT lastiklerin açık artırmasını 25 yıldır Goodyear bayisi olan Koplas Lastik Ltd. Şti. adına Numan Karaoğlu kazandı. Açık artırmadan elde edilen gelir Türkiye Trafik Kazalarını Engelleme Derneği’ne bağışlanacak.

Toplantı, ikinci günün sonunda gerçekleşen ve performans ödül plaketlerin bayilere sunulduğu gala yemeğinin ardından sona erdi.

goodyear-antalya-toplanti-strateji-odul.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.