Goodyear UltraGrip 8 Performance ile Kışın Keyfini Sürün!

Goodyear UltraGrip 8 Performance ile Kışın Keyfini Sürün!

Goodyear’ın kış lastiği UltraGrip 8 Performance ile kışın zorlu hava ve yol koşullarında güvenli ve konforlu sürüş keyfi sağlıyor.

Goodyear,kış koşullarında sürücülerin güvenli sürüşünü, karda va buzda güvenle yolculuk yapmalarını sağlayacak UltraGrip 8 Performance lastiğini tüketicilere öneriyor. Kış mevsimin zorlu koşulları için özel olarak tasarlanan UltraGrip 8 performance, aynı zamanda 3D-BIS (3 Boyutlu Blok Kitleme Sistemi) teknolojisine de sahip.

Sürücülerin beklentilerine göre tasarlandı

Goodyear’ın UltraGrip 8 Performance lastiği, tüketiciler arasında yapılan kapsamlı bir araştırmaya ve Avrupa çapındaki kış mevsimi yol ve trafik gerçeklerinin analizine dayanarak geliştirildi. Araştırmalar sonucunda tüketicilerin, karda aracın kontrol edilmesi için kullandıkları lastiğin sağlam kontrol, fren ve tutuş özelliklerine sahip olmasını istedikleri ortaya çıktı.

‘Kış lastiklerinde özel kauçuk kullanılmalı’

Goodyear Türkiye Tüketici Lastikleri Direktörü Ersin Özkan konu ile ilgili detaylı bilgiler vererek, yaz lastiklerinde kullanılan kauçuğun, +7 derecenin altında tutunma özelliğini kaybettiğini belirtti. Özkan sözlerini şöyle sürdürdü; bu sebeple karlı ve buzlu yollarda performans düşüklüğü ortaya çıkar. Oysa kış lastiklerinde kullanılan özel kauçuk sayesinde, +7 derecenin altında da lastiğin tutunma özelliği korunur. Bu da tüketiciler için çok daha güvenli sürüş performansı demektir’ dedi.

UltraGrip 8 Performance ile güvenli sürüş,

Goodyear olarak, yakın tarihte ülkemizde yürürlüğe giren Ticari Araçlarda Kış Lastiği Zorunluluğu Yasası’nı desteklediklerini vurgulayan Ersin Özkan, ‘Kış lastiği kullanma zorunluluğu ile ilgili mevcut yasanın genişletilerek tüm araç grupları için geçerli olmasının trafik güvenliği açısından çok önemli olduğuna inanıyoruz’ şeklinde konuştu. Ersin Özkan tüketicilerin ilgili kış lastiği yönetmeliğine uymaları gerektiğini hatırlatarak, kış lastiğinin sadece yasal bir zorunluluk olmadığını belirterek, can ve mal güvenliği açısından önemine dikkat çekti. Özkan; ‘Üstün teknolojilere sahip kış lastiği ürün ailemiz UltraGrip, oldukça değişken ve zorlayıcı kış koşullarında güvenli sürüş sağlamak üzere geliştirilmiştir” dedi.

UltraGrip8 Performance yüzde 6 daha kısa fren mesafesi sunuyor

Goodyear UltraGrip 8 Performance’ın mükemmel performansı Alman bağımsız test ve sertifikasyon kuruluşu TÜV SÜD tarafından yapılan bağımsız performans testlerinde de ortaya çıktı. Test sonuçlarına göre Goodyear UltraGrip 8 Performance kar üzerinde yüzde 6 daha kısa fren mesafesi, yüzde 3 daha iyi sürüş hakimiyeti, yüzde 2 daha fazla suda kızaklama direnci sağlıyor ve TÜV SÜD’ün testlerindeki en düşük yuvarlanma direnci sunan lastik olarak kayıtlara geçti. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.