Goodyear’da tedarik zinciri departmanında pozisyon değişikliği

Goodyear’da tedarik zinciri departmanında pozisyon değişikliği

Goodyear Tedarik Zinciri Direktörlüğü’ne Bülent Artan Atandı.

Başlangıç yapı mühendisliği

Goodyear Türkiye Tedarik Zinciri Direktörlüğü’ne 24 Şubat 2014 itibariyle Bülent Artan getirildi. Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Bülent Artan, iş yaşamına 1989 yılında Yapı Mühendisi olarak başladı.

DHL-Express de 31 ülkeyi yöneten üst düzey yöneticilik

Artan, daha sonra sırasıyla 1993–1994 yılları arasında BOC ‘da Ürün Müdürü, 1994–1996 yılları arasında Kaynak Gıda’da Satış ve Pazarlama Müdürü, 1996–1997 yılları arasında Belgin Endüstriyel Yağlar’da Satış ve Pazarlama Müdürü, 1997–2010 yılları arasında DHL – Express Türkiye ve 31 ülkeyi kapsayan Brüksel’deki Avrupa Merkez Ofisinde üst düzey yönetici konumunda çalıştı.

Bakanlığa bağlı süreç geliştirme ve planlama direktörü

Artan, 2011–2012’de ise Aviapartner’da Avrupa Bölgesinden Sorumlu Grup Operasyon Müdürü olarak görev yaptı. Bülent Artan, son olarak Çelebi Havacılık Holding’te Yer Hizmetleri ve Global İş Geliştirme Başkanlığı’na bağlı Süreç Geliştirme ve Planlama Direktörü görevini üstlendi.

Goodyear Türkiye Tedarik Zinciri Direktörü göreviyle Goodyear ailesine katılan Bülent Artan, 24 Şubat 2014 tarihinden itibaren “Goodyear Türkiye Tedarik Zinciri” kapsamındaki tüm operasyonlardan sorumlu olacaktır.
 


 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.