Goodyear’dan Ağır Vasıtalar İçin Yepyeni Bir Fırsat: “Fleet Online Solutions”

Goodyear’dan Ağır Vasıtalar İçin Yepyeni Bir Fırsat: “Fleet Online Solutions”

Goodyear FleetFirst hizmeti ile 7/24, yılın 365 günü 20 ülkede 200 bin kamyona hizmet vermeye devam ediyor. Goodyear, Fleet Online Solutions programı Mobil Teknik Değerlendirme hizmeti artık Türkiye’de…

Goodyear FleetFirst birinci sınıf lastikler ve hizmet desteğinin yanı sıra 24 saat ulaşılabilen yol yardımı sağlıyor. Yakıt ekonomisinin optimize edilmesi ve lastik ömrünün uzamasının yanı sıra etkili bakım ve süratli yol yardımı ile duruş süresinin azalmasını sağlıyor. Ayrıca filo operatörlerine gerek duruş süresini, gerek toplam sahip olma maliyetini düşürerek yardımcı oluyor.

Mobil Teknik Değerlendirme Türkiye’de

Goodyear'ın, filo ve bayi arasındaki en üst kalitedeki profesyonel işbirliğini sağlayan Fleet Online Solutions uygulamasının, ürünlerin teknik analizler ile ilgili fazı olan Mobil Teknik Değerlendirme (FOS Mobile Techincal Evaluation) hizmeti, Haziran ayının başı itibarı ile Türkiye’de de hayata geçti.

Teknolojik alt yapı

Goodyear hizmetleri Avrupa kapsamlı, yaklaşık 2000 hizmet sağlayıcıdan oluşan Truck Force ağı tarafından sağlanıyor ve 24 saat uluslararası yol kenarı yardımı Service Line ile destekleniyor. Goodyear çözümleri internet temelli filo yönetim programı Fleet Online Solutions sistemiyle lastik bakımında en son gelişme olan Fleet Online Solutions Mobile sistemlerini de içeriyor.

Lastikte uzun ömür ve performans

Goodyear Ticari Lastikler Pazarlama Müdürü Faruk Uslu, “Filoların lastiklerini seçerken mümkün olan en iyi tercihlerde bulunmalarına yardımcı olmak ve bu lastiklerin ömürleri süresince optimum performans göstermesini sağlamak istiyoruz. Goodyear FleetFirst programlarımız bunu sağlıyor” şeklinde konuştu.

En doğru ölçümler ve en hızlı sunum

Goodyear Filo Satış Müdürü Can Okyay ise şunları ekledi: “Bu program sayesinde müşterilerimize; filolarında bulunan ve olması gereken değerden daha düşük olan lastikler hakkında bilgi, adetsel olarak filolarındaki en güncel lastik diş derinliği dağılımları, seçili lastiğin rakiplerle karşılaştırmalı kilometre performansı ve yapılan projeksiyonlar ile son ziyarete ve çalışmaya dair genel durum raporu gibi verileri en doğru şekildeki ölçümlerle hızlı bir şekilde sunulabilmekteyiz” dedi.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.