Goodyear’ın yaz gözdesi EfficientGrip Performance görücü karşısına çıktı

Goodyear’ın yaz gözdesi EfficientGrip Performance görücü karşısına çıktı

Goodyear, geçtiğimiz günlerde sürüş teknikleri eğitim kompleksi İstanbul Autodrom tesislerinde düzenlediği lansmanda “EfficientGrip Performance” lastiğini TÜV SÜD gözetiminde yapılan karşılaştırmalı testlerle bayilerine tanıttı.

Tanınmış lastik üreticilerinden Goodyear’ın, son teknoloji ürünü yaz lastiği EfficientGrip Performance İstanbul Autodrom’un evsahipliğini yaptığı lansmanda 150’yi aşkın bayiiye tanıtıldı. BMW 1 ve 3 serisi araçların kullanıldığı rakip marka ürünleriyle karşılaştırmalı olarak yapılan testlerde EfficientGrip Performance katılımcılardan tam not aldı.

Avrupalı Otomotiv Firmaları da EfficientGrip Performance dedi

Sektörün en yüksek lastik etiketi değerlerine sahip olan bunun yanı sıra uluslararası otomotiv dergileri tarafından yapılan testlerde başarılı sonuçların altına imza atan EfficientGrip Performance aldığı etiketin hakkını fazlasıyla verdi. Ayrıca EfficientGrip Performance ayrıca ıslak yol tutuşu için A ve yuvarlanma direnci için B etiket değerlerine sahip olarak, pazarda mevcut olan en yüksek AB lastik etiketi sıralanmasında ilk sıralarda yerini aldı.

Sibel Raif:’ başarılarımızı 2014 ve ötesine taşıyacağız’

Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Sibel Raif, ‘yeni lastiklerimiz bizi gururlandıran bir performansa sahip… Uluslararası otomotiv dergileri tarafından yapılan bu testlerin sonuçları, sektörümüze, en iyi tasarlanmış ve en üstün teknolojiler kullanılarak geliştirilmiş lastikleri sunma stratejimizin fark edildiğini göstermektedir’ dedi. Sözlerine şöyle devam eden Raif: ‘yalnızca Avrupa lastik etiketinin gerekliliklerini karşılamakla kalmayıp, aynı zamanda otomotiv test dergilerinin dikkate aldığı 15 kritere ve bizim Goodyear olarak değerlendirdiğimiz 50’den fazla kritere de uygun olan sağlam ve zengin bir ürün gamına sahibiz’ dedi. Bunun da Ar-Ge ve teknoloji kapasitelerinin bir göstergesi olduğunu savunan Raif, başarılarını 2014’e ve ötesine taşıyacaklarını ifade etti.

TÜV SÜD gözetiminde 4 ayrı test

EfficietGrip Performance lastiği 4 ayrı kategoride testlere tabi tutuldu. Bu testler sırasıyla; kuru zemin frenleme, ıslak zemin frenleme, kuru zemin sürüş hakimiyeti ve ıslak zemin sürüş hakimiyeti gibi çeşitli ve zorlayıcı koşullarda gerçekleştirildi. Islak zemin frenleme ve yuvarlanma direnci testleri rakiplere karşı TÜV SÜD yetkilileri gözetiminde gerçekleştirildi ve sonuçları kendileri tarafından onaylandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.