Gözde Taşımacılık, konteynerleri Ford Cargo 1846T Çekici ile taşıyacak

Gözde Taşımacılık, konteynerleri Ford Cargo 1846T Çekici ile taşıyacak

Gözde Taşımacılık, filosunu “2013 Uluslararası Yılın Kamyonu Üçüncüsü” ödülüne sahip 7 adet Ford Cargo 1846T ile büyüttü.

Kamyon pazarında 53 yıllık tecrübeye sahip Ford Otosan tarafından, satışa sunulduğu tüm pazarların standartlarına uygun olarak tasarlanıp geliştirilen Ford Cargo 1846T çekici, İstanbul Ambarlı limanında konteyner taşımacılığı yapan Gözde Taşımacılık firması tarafından da tercih edildi. Ford Cargo 1846T çekiciler, Ford Otosan Kamyon Satış Bölge Müdürü Caner Sinanoğlu ile satışı gerçekleştiren Ford Otosan yetkili satıcısı Çetaş Genel Müdürü Serhan Işıldar tarafından, Gözde Taşımacılık ortaklarından Hüseyin Kapar ile Genel Müdür Rıdvan Kuzular’a törenle teslim edildi. Törende bir konuşma yapan Hüseyin Kapar, Ford Cargo 1846T çekicileri özellikle rekabetçi yakıt tüketimi ve dayanıklılığı nedeniyle tercih ettiklerini söyledi. Ford Otosan Kamyon Satış Bölge Müdürü Caner Sinanoğlu da konuşmasında, yoğun rekabet içindeki sektörde Ford Cargo 1846T’lerin düşük yakıt tüketimi, 60.000 km bakım aralığı ve düşük işletme maliyetleri ile kullanıcılarına büyük kazançlar sağladığını belirterek “Yeni Ford Cargo 1846T Çekicinin DNA’sı ‘Güç, Verimlilik, Dayanıklık ve Konfor’ üzerine kuruldu.

Sektör talepleri doğrultusunda 460PS gücü, İntarder opsiyonu, 4 Nokta Havalı Kabin Süspansiyonu, Standart Kliması, Otomatik Vites seçeneği ile rekabetçi, talepleri karşılayan bir araç ürettik. 1846T çekicimiz, standart olarak bulunan Yokuş Kalkış Desteği, ESP/ Elektronik Denge Kontrol, EBS, intarder opsiyonu ile sunulan Akıllı Fren Sistemi ile taleplerin ve sınıfının ötesine geçti” dedi.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.