Grandtur Turizm filosuna 15 adet Sprinter dahil etti

Grandtur Turizm filosuna 15 adet Sprinter dahil etti

Grandtur Turizm, teslim aldığı 15 adet Sprinter ile hizmetlerini güçlendirirken, filosunu genişletiyor.

Grandtur Turizm, yeni araç alımında tercihini Mercedes-Benz’den yana kullandı. Teslim aldığı 15 adet Mercedes-Benz Sprinter ile filosunu gençleştiren Grandtur Turizm, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in sağladığı avantajlı kredi imkânlarından faydalandı.

Mercedes-Benz Gelecek Otomotiv’in İstanbul lokasyonunda gerçekleştirilen törende araçlar, Mercedes Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak ve Gelecek Otomotiv Genel Müdürü Bekir Koman, Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Gökhan Mede ve Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün tarafından Grandtur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çelebi’e teslim edildi.

Mercedes Benz Otomotiv Tic. ve Hiz. A.Ş. Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Serdar Yaprak: “2019 yılında segmentinin en fazla tercih edilen aracı olan Sprinter, konfor ve güvenlik özellikleriyle öne çıkıyor. Sunduğumuz uygun finansman koşulları ve üstün satış sonrası hizmetlerimizle de müşterilerimizin tercihi olmayı sürdürüyoruz. Grandtur Turizm gibi alanında öne çıkan markaları müşteri portföyümüze katmak bizi onurlandırıyor. Mercedes-Benz Sprinter ile filosunu genişleten Grandtur Turizm’in yeni araçlarının şirketlerine hayırlı olmasını diliyor, Grandtur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çelebi başta olmak üzere, tüm Gelecek Otomotiv çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Grandtur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Çelebi: “Pandemi etkisiyle tüm sektörlerde olduğu gibi turizmde de yaşanan zorlu sürece rağmen filomuzu Mercedes-Benz’e duyduğumuz güven ve sundukları uygun finansman koşullarıyla genişletiyoruz. 15 adetlik yeni Mercedes-Benz Sprinter ile müşterilerimize en iyi, kaliteli ve konforlu hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Başta Mercedes-Benz yetkilileri olmak üzere Gelecek Otomotiv yöneticileri ve bu alımı gerçekleştirmemizde uygun kredi imkânları sağlayan Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’e teşekkürlerimi sunuyor, araçlarımızın hem şirketimize hem de Mercedes-Benz ailesine hayırlı olmasını diliyorum.”

 

mercedes-benz-otomotiv-hafif-ticari-araclar-satis-muduru-serdar-yaprak.jpg

 

Mercedes-Benz Sprinter

Türkiye’de satışa sunulduğu 1996 yılından günümüze, hafif ticari araçlar sınıfında fark yaratan Mercedes-Benz Sprinter; Mayıs 2019 itibarıyla yenilenerek “Sprinter Sana Yakışır” sloganı ile satışa sunuldu. Minibüs, Panelvan ve Kamyonet olmak üzere 3 ana seçenekte 1.700’ü aşkın farklı seçeneği sunulan yeni Sprinter, müşterilerin talep ve beklentilerini karşılamak üzere tasarlandı. Aracın temelini, maksimum seviyede modüler bir yapı konsepti oluşturuyor. Bu modüler yapı konsepti ile şehir içi ve şehir dışı yolcu taşımacılığı yapan, okul ve personel servisi hizmeti veren, nakliye ve kurye hizmetleri gerçekleştiren firmalar için yeni çözüm önerileri sunuluyor.

 

grandtur-turizm-15-adet-mercedes-benz-sprinter-ile-filosunu-guclendiriyor-(1).jpg

grandtur-turizm-15-adet-mercedes-benz-sprinter-ile-filosunu-guclendiriyor-(3).jpg

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum