Groupe PSA Türkiye Zoru Başardı

Groupe PSA Türkiye Zoru Başardı

Groupe PSA Türkiye Servis Danışmanları Ekibi, Tüm Groupe PSA İştiraklerinin Katıldığı Dünya Kupası Yarışmasında Şampiyon Oldu

Groupe PSA bünyesindeki bayilerin satış sonrasında hizmet veren servis müdürlerinin ve danışmanlarının takım halinde yarıştığı Dünya Kupasına altı kıtadan toplam 100 takım katıldı. Türkiye içinde finale kalan servis danışmanları ve müdürleri Fransa’da gerçekleştirilen dört kıtanın temsilcisi olan sekiz ülkenin bulunduğu finalde yarışmaya hak kazandı. Groupe PSA Türkiye Servis Danışmanları ekibi finalde büyük bir başarı sergileyerek tüm Groupe PSA iştiraklerinin arasında Dünya Kupası Yarışmasının şampiyonu oldu.

"İki kıta, tek hedef" 

Yarışma kapsamında tüm takımlar satış sonrası ile ilgili tüm teknik, ticari, kalite, garanti ve yedek parça konularının ele alındığı 50 soruluk süreli online bir sınavdan geçti. Groupe PSA Türkiye bayilerinin servis danışmanının katılım gösterdiği yarışma için üç aylık eleme ve eğitim süreci gerçekleştirildi. Bu süre zarfında online sınavda en iyi sonuçları elde eden servis danışmanları ilk elemeyi geçerek Türkiye’nin yer aldığı DMOA bölgesinde ilk üç sıraya girmeyi başardı. Yarışma sonucunda “İki kıta, tek hedef” sloganı ile yola çıkan Groupe PSA Türkiye servis danışmanları tüm Groupe PSA iştirakleri arasında birinciliği elde etti.

groupe-psa-satis-sonrasi_.jpg

Dünya Şampiyonları

Groupe PSA Satış Sonrası Kıdemli Başkan Yardımcısı Christophe Musy’nin de yer aldığı Fransa’da gerçekleştirilen final gecesinde Groupe PSA Türkiye adına Satış Sonrası Hizmetler Bölge Müdürü Mehmet Nejat Vardal, Öztek Çekmeköy bayisi adına Tuğrul Keleş ve Mepa İkitelli bayisi adına İbrahim İlkay İnanç katılım gösterdi. Groupe PSA’nın dünya çapında gerçekleştirdiği bu yarışmada elde ettikleri başarıdan dolayı duydukları mutluluğu paylaşan Türkiye ekibi; müşteri odaklı yaklaşımları sayesinde gösterdikleri olumlu gelişim ve geri bildirimlerin kendilerini daha iyisini yapmak üzere motive ettiğini ifade etti.

groupe-psa_satis_sonrasi.jpg

Groupe PSA Türkiye servis danışmanlarını, elde ettikleri başarıdan ötürü tebrik eden Yedek Parça ve Hizmetler Genel Müdürü Michel Furth sözlerine şöyle devam etti. Furth; “Müşteri memnuniyetini her zaman merkeze koyan ekibimizin liderliğinde bayi servis danışmanlarının elde etmiş olduğu bu başarıdan büyük gurur duyuyoruz. Hedefimiz her zaman satış sonrasında satın alma gücü ve araçların yaşlarına bakılmaksızın, dünya çapındaki tüm müşterilerin satış sonrası ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak”.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.