Güler Transport Filosunu TIRSAN ile güçlendirdi

Güler Transport Filosunu TIRSAN ile güçlendirdi

Güler Transport treyler alımında TIRSAN’ı tercih etti. TIRSAN’dan 10 adet Mega şasili Maksima Semi-Treyler aldıklarını söyleyen Güler Transport Proje Müdürü İbrahim Güler “TIRSAN alımları devam edecek” dedi.

DAF-TIRSAN Otomotiv Samandıra tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreni ile 10 adet TIRSAN Mega şasili Maksima Semi-Treylerini teslim alan Güler Transport, yeni yatırımları ile filosunu büyütmeye devam ediyor. “TIRSAN tercihimiz olmaya devam edecek”
Araçlarını DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Koordinatörü Lale Bayoğlun’dan teslim alan Güler Transport Proje Müdürü İbrahim Güler; sağlamlık, kalite ve 2.el değerinin yüksek oluşu nedeniyle TIRSAN’ı tercih ettiklerini söyledi. Güler “TIRSAN araçları uzun yıllardır kullandığınız ve çok memnun olduğumuz treylerde sağlamlık, kalite ve 2.el değerinin yüksek oluşu TIRSAN’ı tercih etmemizi sağladı” diyerek ileriye dönük araç alımlarında TIRSAN’ tercih edeceklerini sözlerini belirtti. 2003 yılında kurulan Hatay merkezli firmalarının Avrupa, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetlerine ağırlıklı olarak gıda ve inşaat malzemeleri taşımaları yaptığını da sözlerine ekleyen Güler “Kurulduğumuz günden bu yana hızlı bir büyüme grafiği gösteren şirketimiz yeni yatırımlarla büyümeye devam edecektir” dedi. “TIRSAN treyler performansıyla firmalarda tercih nedeni”
Lojistik sektöründe TIRSAN’ın tercih edildiğini ifade eden DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Koordinatörü Lale Bayoğlu “Güler Transport gibi lojistik sektörünün önde gelen firmalarının tercihinin TIRSAN olması çok olağandır. TIRSAN treylerleri teknolojisi, rekabetçi avantajlar sunan özellikleri ve rakipsiz performansı ile tercih sebebidir” şeklinde konuştu. www.tasimacilar.com 04.09.2012 / 17:40