Gülpaş Gıda ‘Anadolu Isuzu ‘N Serisi’ Tercih Etti

Gülpaş Gıda ‘Anadolu Isuzu ‘N Serisi’ Tercih Etti

Sektörde markalaşan Anadolu Isuzu N serisi, güçlü teknik özellikleri ile tercih sebebi olmaya devam ediyor.Gülpaş Gıda da tercihini Anadolu Isuzu N serisinden yaparak, filosuna 12 adet NPR8 ve 8 adet NPR10 kamyon kattı.

Filosunu sektörün dev markası Anadolu Isuzu ile zenginleştirmeye karar veren GÜLPAŞ Gıda’ya, Isuzu Gaziantep Bayisi Özdicle Otomotiv tarafından, Algida ve Eti firmalarının Türkiye’deki önde gelen bayilerinden Gülpaş Gıda’ya 12 adet NPR8 ve 8 adet NPR10 kamyon düzenlenen törenle teslim edildi.

Gaziantep’te gerçekleşen törene, Anadolu Isuzu Kamyon Satış Şefi Atakan Gürler, Anadolu Isuzu Bölge Satış Sorumlusu Kubilay Özcan, Özdicle Otomotiv Firma Sahibi İbrahim Dicle, Özdicle Otomotiv Satış Müdürü Aykut Baş ve Gülpaş Gıda Firma Sahibi Nurettin Gül katıldı.

Gürler: ‘teslimattan sonra da takipteyiz’

Düzenlenen teslimat töreninde konuşan Anadolu Isuzu Kamyon Satış Şefi Atakan Gürler, Anadolu Isuzu olarak müşterilerin araç alım talepleri olsun veya olmasın, devamlı suretle ihtiyaçlarına yönelik uygun tercih yapabilmeleri doğrultusunda, kendilerini devamlı ziyaretler ederek ideal araçlarımıza yönlenmeleri konusunda onlara yardımcı olduklarını dile getirdi. Törende konuşan Gürler, sözlerine şu şekilde devam etti: “teslimatlardan sonra bile müşteri memnuniyetinin devamlılığını sağlamak amacıyla sürekli takipteyiz. Bu noktada ürünlerimizin kalitesi, dayanıklılığı ve ekonomikliği kadar bayilerimizin de özverili çalışmaları markamızın popülerliğinin ilk günkü gibi devam etmesini sağlıyor. Anadolu Isuzu ürünlerini yıllardır tercih etmeye devam eden Gülpaş Gıda’ya ve hizmette kaliteden ödün vermeyen bayiimiz Özdicle Otomotiv’e ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.’’

Gül: ‘gösterilen ilgiden memnunuz’

Gülpaş Gıda Firma Sahibi Nurettin Gül ise, Anadolu Isuzu ile çok uzun yıllara dayalı ilişkilerinin artık ticaretin çok ötesine geçtiğini, NPR sınıfı kamyonların dayanıklılığı ve kalitesi kadar, düşük yakıt sarfiyatı ve uygun servis maliyetleri ile de kendilerine kazanç sağladığını belirtti. Bunun yanı sıra araç alımı olsun ya da olmasın gösterdikleri ilgi, alaka ve yol gösterici yaklaşımlarından dolayı da Özdicle Otomotiv’e teşekkürlerini iletti.

Özdicle:’ müşteri odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz

Araç satışını gerçekleştiren Özdicle Otomotiv Firma Sahibi İbrahim Dicle de, “Anadolu Isuzu’nun bize verdiği destek ve motivasyonla markanın pazardaki yüksek başarısının sürdürülebilirliği hususunda, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda satış ve satış sonrası hizmetlerde de müşterilerimizin her konuda yanındayız, olmaya da devam edeceğiz” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.